Mi ez a hirtelen jött nagy Facebook mánia?
nem tom engem is meghívtak rá,de nagyon utálom......
ráadásul nem lehet róla le regisztrálni csak a fiókodat felfüggeszteni.......na ezt volt a magas pont...hogy lehet azt megengedni,hogy vmiről ne iratkozz le
pofátlanság és nyelik be a miliárdokat ezek is
Van aki azt hiszi, a netes barátság azonos a valóságossal.
Ez az illúzió csak tapasztalás során változhat...de ha a gép előtt ülnek csak?
Én csak a Facebookon vagyok, és szeretem.
Ha nincsen sok ismerősöd, barátod az életben sem, akkor tényleg felesleges, de egyébként pedig hasznos.
Egyrészt ki lehet váltani az sms-t, meg a hívást, mert szombaton ott ingyen meg lehet beszélni a bulit, vagy bármi mást.
Szóval nem önmagában a Facebookkal nincs gáz, akkor van gáz, ha valaki ott éli az életét és még azt is kiposztolja, hogy milyen színűt **art.
Én azt utálom, nem is azt hogy mániásak, hanem tényleg azt, hogy facebook-on is ilyen kis falusi gyerekek, már olyanokat írogatnak, tiszta helytelenül, 13-14 évesen hogy ,,kösz, nem kérek faszt.^^" Ez nagyon fel tud idegesíteni. Facebook is csak arra való, hogy "Xy és Xg ismerősök lettek", stb... Amúgy meg már a gyerekek miatt is, legalább lenne valamilyen szabály, mert egymástól tanulják, és úgy viselkednek, mint a hisztis sztárok, meg a pestiek...
Pl. ezt gyerekek elől lekéne tiltani...
Van aki azt hiszi, a netes barátság azonos a valóságossal.
Ez az illúzió csak tapasztalás során változhat...de ha a gép előtt ülnek csak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!