Segíttek kérlek? Facebook hack eltávolítás?
Jó estét!
Sajnos oroszok feltörték egy nagyon jó barátom Facebook-ját. Én segítek neki számítógép terén, s megkért segítsek... A vírus egy linken keresztül terjed( http://tinyurl-al kezdődik). A jelszavát megváltoztattam, de ahányszor megpróbál belépni, oroszul írnak ki valamit(Lefordítva:A weboldalból származó információ fogadása túl sokat időt vett ígénybe.A segítőblokkot létrehozza Sputnik@Mail.ru programja.) Senkit nem enged a Facebook-ra belépni. Antivírus nem tudta helyre pakolni, sem Malwarebytes. Mit tegyünk, hogy újra működjön a gép? Windows csere lehetőleg kizárva, mert közel 300 GB van tárolva, s nehéz lenne lementeni mindent. Kérlek szépen segítsetek, mit tegyünk hogy újra működőképes legyen?
Hálásan megköszönöm!
Talán más, de a mail.ru -val nekem is most volt gondom:
- a mail.ru nálam egyrészt a Chrome böngésző keresőmotorjába épült be(minden indításnál beállította magűt alapért. keresőnek), másrészt az Outlook-ba (néhány levelemet csak 1-2 sorral küldte el). Feledatkezelőben futott, leállítani le lehetett, valszeg részben csak.
- avg vírusírtóval, sima törléssel a Program Files-ból nem lehetett eltávolítani.
- bejelentkeztem egy Vendég fiókról (bárki létrehozhatja-Fiókkezelés) és onnan, mivel valszeg már nem volt aktív lehetett törölni a Program Files-ból, azóta oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!