Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segíttek kérlek? Facebook...

Segíttek kérlek? Facebook hack eltávolítás?

Figyelt kérdés

Jó estét!

Sajnos oroszok feltörték egy nagyon jó barátom Facebook-ját. Én segítek neki számítógép terén, s megkért segítsek... A vírus egy linken keresztül terjed( http://tinyurl-al kezdődik). A jelszavát megváltoztattam, de ahányszor megpróbál belépni, oroszul írnak ki valamit(Lefordítva:A weboldalból származó információ fogadása túl sokat időt vett ígénybe.A segítőblokkot létrehozza Sputnik@Mail.ru programja.) Senkit nem enged a Facebook-ra belépni. Antivírus nem tudta helyre pakolni, sem Malwarebytes. Mit tegyünk, hogy újra működjön a gép? Windows csere lehetőleg kizárva, mert közel 300 GB van tárolva, s nehéz lenne lementeni mindent. Kérlek szépen segítsetek, mit tegyünk hogy újra működőképes legyen?

Hálásan megköszönöm!

2011. nov. 1. 20:53
 1/4 stell-1 ***** válasza:

Üdv

Sétálj át ide a blogomba,

[link]

Es a Forumba tedd az RSIT logjat, úgy ahogy le van írva,

2011. nov. 2. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A legtiszább megoldás: törlésre állítja és felfüggeszti a profilját, hiszen a F@szbook teljesen felesleges. Nézzétek meg a gép feladatkezelőjében, hogy milyen folyamat fut, aminek nem lenne szabad futnia. Lehet, hogy a böngészőben is települt valami bővítmény, szóval azt is nézzétek át. Nézzétek át az automatikusan induló programokat kell hogy legyen valami nyoma ennek a szarnak...
2011. nov. 3. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Hát sajnos van elég nyoma, talán túl sok... Betelepült mindenövé(Registry, Windows-al induló programok, Program Files stb.) Ma este remélem valahogy kipucolom... :)
2011. nov. 3. 19:36
 4/4 krack válasza:

Talán más, de a mail.ru -val nekem is most volt gondom:

- a mail.ru nálam egyrészt a Chrome böngésző keresőmotorjába épült be(minden indításnál beállította magűt alapért. keresőnek), másrészt az Outlook-ba (néhány levelemet csak 1-2 sorral küldte el). Feledatkezelőben futott, leállítani le lehetett, valszeg részben csak.

- avg vírusírtóval, sima törléssel a Program Files-ból nem lehetett eltávolítani.

- bejelentkeztem egy Vendég fiókról (bárki létrehozhatja-Fiókkezelés) és onnan, mivel valszeg már nem volt aktív lehetett törölni a Program Files-ból, azóta oké.

2013. nov. 27. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!