Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít ez a facebook mánia?
Engem kezd k.rvára idegesíteni, hogy mindenki ott éli a szociális életét. Beszarás, hogy ott csajoznak/pasiznak az emberek.
Van ezzel más is így?
szerintem ez gáz hogy mindenki facebookon akarja hogy elismerjék.hogy lájkolják a képét meg a hozzászólásait.szánalmas
és amugy engem is idegesit
Nem azt mondom, hogy baromság a facebook. Ha pl. egyetem miatt valami csoportos munka van, mi is ott csinálunk group-ot és kommunikálunk.
De túlzásnak tartom, hogy a gyerekek az iskolában is facebookon lógnak, sokan ott csajoznak/pasiznak stb.
Gyakorlatilag ott élik az életüket.
Valóban undorító amit egyesek művelnek.
Ha megtudnám, hogy a gyerekem órán facebookozik, szétverném a fején a telefonját és nem vennék újat.
fenn vagyok, de már egy ideje gondolkodom, hogy törlöm magam, mert nem látom értelmét..., ha pl. valakinek fontos ügyben írok, mert nekem nincs meg a száma vagy e-mail, akkor alig írnak vissza, de ha valami baromságról van szó, akkor ezren lájkolják...
Komolyan annyira idegesítő, néha arra gondolok, hogy elmegyek az illetőhöz és a szemébe kiabálok, lehet akkor sem fogná fel mivan...az emberi agy butítása
Én nem értem minek van sok vkinek. Ott volt az iwiw. Ez meg hasonló. Minek 2? Meg szerintem nagyon kiadjuk magunkat a globális nagytőke urainak. Teljesen belelátnak az életünkbe. Még a mobil ilyen veszélyes! Tudják hol vagy, miket írsz. Tudják a flelmeidet, egy csomó mindent rólad. Azt mondják amerikában minden rögzítve van mindenkiről. Durván vissza tudnak vele élni!
Az is gusztustalan mikor szakítás után nézegetik a párok a másik oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!