Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít ez a facebook mánia?

Figyelt kérdés

Engem kezd k.rvára idegesíteni, hogy mindenki ott éli a szociális életét. Beszarás, hogy ott csajoznak/pasiznak az emberek.

Van ezzel más is így?

2012. jan. 12. 00:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

szerintem ez gáz hogy mindenki facebookon akarja hogy elismerjék.hogy lájkolják a képét meg a hozzászólásait.szánalmas

és amugy engem is idegesit

2012. jan. 12. 00:42
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom, hogy baromság a facebook. Ha pl. egyetem miatt valami csoportos munka van, mi is ott csinálunk group-ot és kommunikálunk.

De túlzásnak tartom, hogy a gyerekek az iskolában is facebookon lógnak, sokan ott csajoznak/pasiznak stb.

Gyakorlatilag ott élik az életüket.

2012. jan. 12. 00:44
 13/25 anonim ***** válasza:
80%

Valóban undorító amit egyesek művelnek.

Ha megtudnám, hogy a gyerekem órán facebookozik, szétverném a fején a telefonját és nem vennék újat.

2012. jan. 12. 00:49
 14/25 zseni001 ***** válasza:

fenn vagyok, de már egy ideje gondolkodom, hogy törlöm magam, mert nem látom értelmét..., ha pl. valakinek fontos ügyben írok, mert nekem nincs meg a száma vagy e-mail, akkor alig írnak vissza, de ha valami baromságról van szó, akkor ezren lájkolják...

Komolyan annyira idegesítő, néha arra gondolok, hogy elmegyek az illetőhöz és a szemébe kiabálok, lehet akkor sem fogná fel mivan...az emberi agy butítása

2012. jan. 12. 00:52
 15/25 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel,van 1-2 ember,akivel beszélek face-n,és nekem enyi az az oldal,ha meg más olyan tucatmajom,akkor nem érdekel,hogy hol éli,vagy épp nem éli az életét
2012. jan. 12. 01:26
 16/25 anonim ***** válasza:

Én nem értem minek van sok vkinek. Ott volt az iwiw. Ez meg hasonló. Minek 2? Meg szerintem nagyon kiadjuk magunkat a globális nagytőke urainak. Teljesen belelátnak az életünkbe. Még a mobil ilyen veszélyes! Tudják hol vagy, miket írsz. Tudják a flelmeidet, egy csomó mindent rólad. Azt mondják amerikában minden rögzítve van mindenkiről. Durván vissza tudnak vele élni!

Az is gusztustalan mikor szakítás után nézegetik a párok a másik oldalát.

2012. jan. 12. 01:35
 17/25 anonim ***** válasza:
Én se kedveltem sokéig facebookot, sőt most se kedvelem túlzottan, de hasznos, ha reggelve vagytok. Egyetemi anyagok 90%-a pl ott áramlik, ami elég nagy segítség. Plusz 1-2 emberrel tényleg egyszerűbb a kapcsolattartás, de ez a like-olgatós baromság engem sem hat meg.
2012. jan. 12. 02:03
 18/25 anonim ***** válasza:
90%
én is gyökér vagyok mert nincs fészbúkom. Most megyek is és telesírom a kispárnám.
2012. jan. 12. 02:19
 19/25 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm a f@szbúkot! Még a seggem lukába is bele akarnak nézni és megosztani mindenkivel h hogy néz ki! Amúgy meg ostoba kretén elfajzott tiniribancok és farokvezérelt mini s€ggfejek játszótere! Ott aztán megy a mocskolódás aljaskodás és a 'meg akarok halni' versengés úgy hogy halvány lila fingjuk nincs az életről és a tanuláshoz is s€gghülyék!!!
2012. jan. 12. 02:27
 20/25 anonim ***** válasza:
56%
Csak irigy vagy,nincsenek barátaid kikkel ott cseveghetnél meg "lájkolhatnál"?:D ez a nagy helyzet mi?
2012. jan. 12. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!