Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy Facebook mánia?

Mi ez a nagy Facebook mánia?

Figyelt kérdés
Már jópár hónapja minden környezetemben élő személy elkezdett Facebook-ozni, még a tanáraim és az anyukám is. Mi ez a nagy őrület? Nekem is van Facebook-os profilom, de nagyon ritkán szoktam csak belépni és szerintem abszolút nem olyan jó, mint amilyennek be van állítva.
2010. nov. 26. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
de igen!!!
2010. nov. 26. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
szerintem se olyan jó :S én se értem mit esznek ennyire rajta :P
2010. nov. 26. 19:09
 3/8 anonim válasza:
77%

Nos,én is sokszor felteszem magamban a kérdést. Az helyzet viszont, hogy én nagyon is gyakran látogatom az oldalt.Bár nem lájkolok olyan sokat, és meggondolom miket írok, és osztok meg, de rá kellett jöjjek hogy egy nagy hülyeség.Mert,időrabló. Leülsz a gép elé, és azt veszed észre hogy a sok nézelődésbe máris eltelt 1-1,5 óra.(persze más oldalakat is nézegetsz közben) Pedig azalatt csinálhattál volna ezerszer hasznosabb dolgot, minthogy ott ülsz, és azt lesed,h ki mit lájkol, oszt meg, kommentel.... Persze azt pozitív dolognak tartom hogy interaktív az oldal,van chat, tudsz csevegni,de valahogy odaragadsz a székbe... :S

Szóval a kérdésedre nem tudom a választ, hogy mért olyan nagy őrület. :)

2010. nov. 26. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
elöző vok...de azért nekem is van profilom,de ha felmeek rá nem töltök ott hú de sok időt XD
2010. nov. 26. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
bocsánat, előző előtti -.-"
2010. nov. 26. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

én is ugyanigy voltam ezzel

énis ugyanigy tettem fol kerdest

aztán kicsit jobban beleástam magab a facebookba és rájöttem hogy ez a legegyszerüb legkorrektebb közöségi oldal

+ itívumok

rendkivül átlátható és felhasználobarát

bármi történik az adatlapoddal azonnal emailt kapsz

1 es szolgáltatoknal ingyen van

látod hogy mitorténik a környezetedben

2010. nov. 26. 19:47
 7/8 anonim válasza:
49%
Trendi, mert a tv-ben a reklámok az emberekbe sulykolják... Kb. fél évig volt FB profilom, de letöröltem magam ^^ Rájöttem, hogy nem vagyok másokra kíváncsi, meg az az egész arra megy ki, hogy lássuk rajta a sok reklámot.
2010. dec. 18. 17:52
 8/8 anonim válasza:
Szerintem poén XD Egész nap fent vagyok, sokszor unatkozok rajta, de mégis... Végre egy oldal, ahol megismerhetek pár embert a népemből^^
2011. aug. 14. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!