Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha melegnek néznek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha melegnek néznek?

Figyelt kérdés
Fogadtam az egyik osztálytársammal 5000 forintban hogy nem merem le kapni a másik osztálytársamat!Én pedig odamentem és megcsókoltam(ő pedig visszacsókolt!)A gyerek ki is fizetett de mindenki melegnek néz.Pedig hiába mondtam hogy csak fogadtunk és hogy ő is visszacsókolt am 14/F és nem vagyok meleg csak megérte
2011. dec. 31. 23:16
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

akkor egy 10-esért lepippantasz?

(de nem vagy meleg!)

szóval ha megéri akkor vállalsz homoszexuális dolgokat?

(de nem vagy meleg)

ezek szerint pénzért meg lehet vásárolni,hogy b@zi legyél?

2012. jan. 1. 12:58
 32/42 A kérdező kommentje:
Látom még mindig nem érted! és jól írtad nem vagyok meleg! De miért ne vállalnám, ha nem tudom, hogy jó vagy rossz(furdalna a kíváncsiság!) nagyon-nagyon sok pénz kell ahhoz hogy bármit tegyek! A csók azért volt ilyen ,,olcsó" mert ki akartam próbálni(ebben nincs is semmi)és ha azt mondják, hogy nem bírom megcsinálni azért is megteszem
2012. jan. 1. 13:35
 33/42 anonim ***** válasza:

"De miért ne vállalnám, ha nem tudom, hogy jó vagy rossz(furdalna a kíváncsiság!)"

"A csók azért volt ilyen ,,olcsó" mert ki akartam próbálni(ebben nincs is semmi)"

Itt a bizonyíték arra, hogy ha nem is búza, de biszexuális vagy. :D Részvétem.

2012. jan. 1. 13:45
 34/42 A kérdező kommentje:
Látom én hiába beszélek nektek, na mindegy mert nem titeket foglak győzködni
2012. jan. 1. 13:55
 35/42 anonim ***** válasza:

Az igen... :)

Tényleg mutatkozz többet a barátnőddel és szard le mit mondanak, ne mutasd ki még véletlenül se, hogy rosszul esik az egész. Majd elfelejtik idővel.. vagy ha nem is, majd abbahagyják egyszer ;DD

Amúgy tényleg nem szivatásból mondom, mivel te is itt bizonygatod a jónépnek, hogy nem vagy meleg.. (ami nem is vagy, mivel csajod is van :D) De lehet h igaza volt egyik válaszolónak, miszerint van egy kis biszex hajlamod (kíváncsiság meg h a csókot ki is akartad próbálni). De ebben nincs semmi rossz.. te tudod ;) Ha ki akarod próbálni kipróbálod, ennyi. Am bocs ha megbántottalak ezzel :)

19/F/bi

2012. jan. 2. 20:36
 36/42 anonim ***** válasza:
Én is smároltam lánnyal fiuként, pedig a faszt szeretem, nagy ügy!
2012. jan. 4. 18:05
 37/42 anonim ***** válasza:

sztem se mutasd h bánt téged amiért piszkálnak...am meg én négyszemközt elbeszélgetnék azzal a gyerekkel h egy undorító kis köcsög...viszaacsókolt de nem meri vállalni(nem azzal van a baj h esetleg meleg hanem azzal h nem vállalja h viszacsókolt és miatta a kérdezőt bántják)

am biztps h nem vagy biszex?és am élvezted?többet is kipróbálnál pasival?

2012. jan. 5. 19:04
 38/42 A kérdező kommentje:
igen élvezem, és azóta már újra próbáltam,, kiderült hogy biszex vagyok!
2012. jan. 7. 18:19
 39/42 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan mondod?
2012. jan. 7. 18:33
 40/42 anonim ***** válasza:
én is bi vagyok.dugunk?
2012. jan. 7. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!