Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek melegnek?
Figyelt kérdés
Abszolút normális pasi vagyok, nem szoktam megbámulni a fiúkat, nem is érdekelnek, nincs cérnahangom, nincs nőies mozgásom, mégis sokan melegnek néznek. Vajon miért? (Mondjuk egy dolog igaz rám: elég érzékeny vagyok, könnyen kiborulok, megsértődöm, de ettől még nem kéne rámfogni, hogy hom-hom vagyok.)2009. júl. 25. 06:46
1/14 anonim válasza:
Biztos ezek miatt a nőies viselkedések miatt. Próbáld kontrollálni a kiborulásokat, hisztiket és amikor nem látja senki akkor toporzékolj.
2/14 anonim válasza:
sztem meg legyél olyan amilyen vaqgy és ne akarj magadra kényszeríteni olyasmit ami számodra nem természetes ... itt kezdődne ... vannak tök hetero de talán kicsit lányosabb fiúk ... nincs ezzel semmi gond, azzal se ha meleg vagy, köztük is van rendkívül fiús fiú, szóval sztem nincs probléma azzal amit írsz
3/14 anonim válasza:
nekem is van amúgy ilyen haverom ... detto .. mindenért hisztizett, ugyanúgy melegnek néztélk, aztán 19 éves korára magának is be merte ismerni h valóban bejönnek neki a srácok ... na pufffffff
de mondjuk az a srác tiszta csaj volt viselkedésre, külsőre nem, mert sportolt stb, de ez a hiszti meg beszédmódja teljesen
4/14 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz azokkal akik ezt mondják rád.te ilyen vagy és kész,ha valakinek valami nem tetszik akkor nem kell veled barátkoznia.Amúgy ma már szinte mindenkit lebu.iznak.
5/14 A kérdező kommentje:
Hát igen ... azt még nem tettem hozzá, hogy nem káromkodom, utálom a csúnya beszédet, és nem szoktam a lányokat sem pinának, sem bulának nevezni a haveri körben, ha ők ebből már azt szűrik le, hogy valaki meleg ... nagyon sajnálom. Magam előtt semmit nem kell bizonyítanom, mert elég jól ismerem magamat, mióta élek, a lányokat imádom, kérdés, ezt hogyan bizonyítsam be a baráti kör rosszindulatú elemeinek?
2009. júl. 25. 11:35
6/14 anonim válasza:
kezdj el járni egy csajjal.
azilyen hisztiket, kiborulásokat pedig tartsd magadban, mert baromira nem férfias, a csajok meg egyenesen megrémülnek ettől, ha ilyet látnak egy pasin
7/14 anonim válasza:
Ugyanígy volt egyik fiú haverom, nagyon bepöccent mindenen, egyszerűen nem volt férfihez méltó a viselkedése. Őt is annak hitték, én persze védtem h hülyék vagytok nem az, aztán évek múltán bevallotta h meleg, de eddig nem merte bevallani magának. Most nem azt mondom h meleg vagy te is, de nála is később jött elő. De ha rák a horoszkópod akkor talán amiatt ilyen a személyiséged.
8/14 A kérdező kommentje:
Most akkor nekünk, srácoknak, fel sem mehet a pumpánk, örökké nyugodtságot kell magunkra erőltetni? Elég gáz.
2009. júl. 25. 14:25
9/14 anonim válasza:
de felmehet, de a pasik idegbetegek szoktak lenni, és nem hisztizni szoktak, mint a csajok.
10/14 anonim válasza:
17 éves vagyok
osztályban engem is leb_ziznak mert még nem volt barátnőm és nem vagyok bunkó
én nem foglalkozom vele, szerintem neked sem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!