Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek melegnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek melegnek?

Figyelt kérdés
Abszolút normális pasi vagyok, nem szoktam megbámulni a fiúkat, nem is érdekelnek, nincs cérnahangom, nincs nőies mozgásom, mégis sokan melegnek néznek. Vajon miért? (Mondjuk egy dolog igaz rám: elég érzékeny vagyok, könnyen kiborulok, megsértődöm, de ettől még nem kéne rámfogni, hogy hom-hom vagyok.)
2009. júl. 25. 06:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
Ha melegek néznek az csak elismerés :D hogy jól nézel ki :D fogd fel így a dolgokat. Engem homokosok is és nők is megnéznek elég rendesen :D én ezt pozitívumnak veszem.
2009. okt. 28. 14:04
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
Kérdésedben írtad, hogy normális vagy. Az relatív, hogy ki a normális. Attól mert valaki meleg, még normális. Az nem normális, hogy nem gondolod normálisnak a melegeket, vagy attól félsz, hogy nem tartanak normálisnak.(sokukon nem is látszik) Mondjuk úgy, hogy nem megszokott életet élnek, lehetőleg 4 fal között. Az a lényeg, hogy magadnak felelj meg. A hibáidat(pl.sértődöttség) ne úgy kezeld, mint nőies tulajdonságaidat. Férfi vagy, rossz tulajdonságokkal, amiket mások nőiesnek vélnek. Valószínű lesz még előnyöd is a tulajdnságaidból. Pl. érzékenység, empátia, csak hisztibe ne csapjon át. Valószínű te fogod tudni, mi a jó a nőnek, a bunkó haverok, akik csak lukat látnak meg majd lesnek! Hajrá!
2011. máj. 4. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem király, hogy nem káromkodsz, viszont próbálj meg nem hisztizni...
2011. okt. 2. 15:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez az egész arról szól, hogy nem bírják elviselni, ha valaki kilóg a sorból. Az ilyenbe mindig bele kell rúgni, mert ettől érzi magát erősnek a sok gyenge, aki csak csoportban, birkaként tud létezni. Az ilyen birkaember meg, lehet akár egyetemista is, borzasztó sötét, korlátolt, az ilyennel úgyse lehet értelmes, őszinte barátságot kialakítani, szóval kit érdekel. Vannak értelmesebb emberek, akik nem követik az ilyen játszmákat, én inkább velük barátkoznék.
2015. dec. 16. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!