Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha melegnek néznek?
Figyelt kérdés
Fogadtam az egyik osztálytársammal 5000 forintban hogy nem merem le kapni a másik osztálytársamat!Én pedig odamentem és megcsókoltam(ő pedig visszacsókolt!)A gyerek ki is fizetett de mindenki melegnek néz.Pedig hiába mondtam hogy csak fogadtunk és hogy ő is visszacsókolt am 14/F és nem vagyok meleg csak megérte2011. dec. 31. 23:16
11/42 anonim válasza:
Sajnos ez van..xD te voltál a hülye:D ha idejöttél volna hozzám én adtam vna 5000 forintot><
12/42 anonim válasza:
mutatkozz sokat a barátnőddel!:)
13/42 A kérdező kommentje:
Ja.. kössz...
2011. dec. 31. 23:28
14/42 A kérdező kommentje:
A gyerek azóta rám se néz és nem akarja bevallani az igazat(hogy ő csókolt vissza)Azóta ő a szegény én meg b***i
Igazából nem szokott érdekelni mások véleménye, de szar érzés, hogy megyek a folyosón és sugdolóznak, hogy ott van az a b****i
2011. dec. 31. 23:31
15/42 anonim válasza:
Tudom milyen..engem k*rváznak.Gondolod az jobb?
16/42 anonim válasza:
na erre mondják hogy előre kell gondolkodni. nekem 5000-ret nem ért volna meg, esetleg 50et.
ha meg van barátnőd mit foglalkozol ilyenekkel?
17/42 A kérdező kommentje:
Igaz. De min1 örülök hogy van egy 5000-esem ... XDD
2011. dec. 31. 23:36
19/42 A kérdező kommentje:
xd..
2011. dec. 31. 23:40
20/42 anonim válasza:
5 ezerért eladtad a büszkeségedet :)
kiváncsi vagyok mit fogsz az évek során még piacra dobni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!