Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha melegnek néznek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha melegnek néznek?

Figyelt kérdés
Fogadtam az egyik osztálytársammal 5000 forintban hogy nem merem le kapni a másik osztálytársamat!Én pedig odamentem és megcsókoltam(ő pedig visszacsókolt!)A gyerek ki is fizetett de mindenki melegnek néz.Pedig hiába mondtam hogy csak fogadtunk és hogy ő is visszacsókolt am 14/F és nem vagyok meleg csak megérte
2011. dec. 31. 23:16
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

:D

Hát 14 évesen én is röhögnék rajtad még 2 hét múlva is:D

2011. dec. 31. 23:51
 22/42 A kérdező kommentje:
Shevy:Ezek után? Semmit!Bár mindent meglehet fizetni, de ezek után elővigyázatosabb leszek!
2011. dec. 31. 23:54
 23/42 anonim ***** válasza:
érdekes,én fogadásból sem buzulnék.de van,akink nem okoz gondot,a ferde hajlamaival
2012. jan. 1. 00:32
 24/42 anonim ***** válasza:
Hallod? És 10 000-ért s*ggbe is kúrnál egy fiút? :D:D Vagy annak az ára már 20 000? :D
2012. jan. 1. 01:15
 25/42 A kérdező kommentje:
Ha ha ha könnyű viccelődni ! Ez egy csók volt! Számomra semmi ,,szexuális megnyilvánulás'' Nincs ebben semmi! De azért más hogyha vkit meg kell dugni(az ember mindig azt mondja hogy nincs az a pénz amiért megtenné) de van! Nagyon sok pénzért bármit megteszek(szájba hányás és sza.rást nem vállalok)
2012. jan. 1. 01:32
 26/42 anonim ***** válasza:

Azt nem vállalod? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Na akkor mennyiért dugnál s*ggbe valakit?

2012. jan. 1. 01:42
 27/42 anonim ***** válasza:
Te meg ekkora str!ci vagy hogy 5 rúgóér' így lesmárolod a köcsögöt??? Te tahó :D majd abbahagyják max. 2 hónap
2012. jan. 1. 01:56
 28/42 anonim ***** válasza:

Hááh jól csinálod :D Így kezdik a férfiprostik.

Egyébként ez nem gáz, mai fiatalok mind csinálnak ilyeneket. Csak lányoknak ugye elnézik.

2012. jan. 1. 02:08
 29/42 A kérdező kommentje:

Nem tetszik vmi ti havibajos hisztis p!cs*k? Sztem csak féltékenyek vagytok hogy ti nemhogy fiút még lányt se csókoltatok!

Na jó és még higgadt voltam! Nem hiszem hogy megtudnám mondani hogy mennyiért dugnák meg vkit! És én nem azt mondtam, hogy ebből keresem majd a gyerekeimnek a kaját!

Kössz a brutális de őszinte válaszokat , ezt vártam tőletek seg*fej**től!

2012. jan. 1. 02:13
 30/42 anonim ***** válasza:
dugnék*
2012. jan. 1. 04:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!