Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abból, hogy mennyire néznek meg a lányok az utcán, lehet következtetni arra, hogy hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
Engem soha nem szoktak megnézni, akkor átlagos, vagy ronda lennék? Vagy a rondákat is megnézik és a szépeket is? Hogy megy ez?2011. dec. 6. 12:05
1/4 anonim válasza:
ez nem feltétlen áll összefüggésben egymással. a fiúk azokat is megnézik, akiknek kivan mindenük, de ettől függetlenül öt perc múlva már röhögnek rajta, mennyire szánalmas volt az a lány. egyszerűen csak nem kelted fel az érdeklődésüket első ránézésre...de ez nem jelenti azt, h ne lennél szép. vagy csak nem veszed észre, h néznek :P
2/4 anonim válasza:
Engem néznek igen sokat, de nem tom, nem szoktam még csajozni 14/f
3/4 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy, ha ronda lennél akkor megnéznének !
4/4 anonim válasza:
Engem se néznek meg, és én tudom magamról, h ronda vagyok. Sztem csak azt bámulják meg, aki tetszik nekik, esetleg még aki nagyon feltűnő jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!