Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ő bejön nektek? Elég érdekes. (Kép)
Ő egy magas japán :D Én a "Gésa emlékirataiba" láttam meg az utolsó szamurájba. Szerintem elég karakteres egy ázsiai emberhez képest. Szerintetek?
"Erről még a japán barátomnak (barát barát) és családjának is más a véleménye.
Persze tény, hogy a rasszok kissé mesterséges szellemi kreációk mint fogalom, és csak leginkább tudomány által és kultúrában és léteznek. De azért, hogy a japánok és koreaiak fehér emberek???
Mind a négy rassznak közös felmenői vannak, és erősen keveredtek jóval a jellegzetes külső jegyek megjelenése után is sokáig. De azért ma ahogy szőke és vörös hajú ember is van, a négy rassz is létezik (persze keveredve is)."
Olvastam erről több tudományos cikket, ők is csak vándoroltak, majd ott letelepedtek , a tökök elődei is hasonló vidékről származnak. Nem úgy mint pl a Kínaiak, akik őslakók. Bár a kínaiak közt is van keveredés, és van világos bőrszínű kínai. A pontos levezetésre már nem emlékszem. De a nyelvezetük is alátámasztotta ezt a feltevést. Ami ugye tipológiailag agglutináló.
Ha fehérnek a csak a szőke,vörös, sötétszőke=v.barna hajú és világos szemű, világos bőrű embereket vesszük, kerekebb és nyitottabb szemformával. Hosszabb orral, magasabb termettel, szögletesebb arcformával és gömbölyű, nem lapos koponya szerkezettel.
Akkor én se vagyok fehér sajnos. Bár a szemem világos. De alacsony vagyok,rövidek a végtagjaim, sötét vékony szálú egyenes hajam van, mandulavágású szemem, hátul csapott a koponyám, kicsi az orrom,kerek az arcom lapos a fejem. Ez alapján egy ázsiai félvér lehetnék. :/ Pedig minden rokonom magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!