Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ő bejön nektek? Elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ő bejön nektek? Elég érdekes. (Kép)

Figyelt kérdés

Ő egy magas japán :D Én a "Gésa emlékirataiba" láttam meg az utolsó szamurájba. Szerintem elég karakteres egy ázsiai emberhez képest. Szerintetek?

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. dec. 11. 21:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Helyes. :) Viszont idősnek találnám magamhoz, így betenném abba a fiókba, ahol Clooney és Richard Gere is van - tetszik, de idős hozzám. :)

22/L

2011. dec. 11. 22:52
 22/41 anonim ***** válasza:
52%
Nekem bejönnek az ázsiaiak, de ő nem most nem sorolnám fel, hogy mi nem tetszik benne.
2011. dec. 11. 22:53
 23/41 A kérdező kommentje:

A zsidóknak és a rasszizmusnak nincs sok köze egymáshoz. Ugyanis itt max. vallási különbségek fedezhetők fel. Mert külsőről aztán tényleg nem lehet felismerni a zsidókat. Amúgy ne mondjunk már ilyeneket! Nem ezért tettem fel a kérdést.

És nem fogok most holokauszt tagadást ecsetelni ,de egy új kutatás úgy olvastam tényleg alátámasztja hogy nem voltak gázkamrák és futószalagon a halálsorra küldött zsidók. Bár eddig se tudták rendesen bebizonyítani. de ebbe most tényleg ne menjünk bele :D Akit érdekel úgy is utánanéz. Én mondjuk személy szerint lesz*rom mi volt. van "jobb gondom" is :D

2011. dec. 11. 22:53
 24/41 Napkiraly ***** válasza:
64%
Btk. 269/C „Aki nagy nyilvánosság előtt a holokauszt áldozatának méltóságát azáltal sérti, hogy a holokauszt tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
2011. dec. 11. 22:57
 25/41 Napkiraly ***** válasza:
Magas a labda, szóval maradjunk abban, hogy szélsőséges vagy és jó éjt :)
2011. dec. 11. 23:03
 26/41 anonim ***** válasza:

"A zsidóknak és a rasszizmusnak nincs sok köze egymáshoz."

Nos ebben nem értek egyet, ugyanis nem csak az rasszizmus ha külső tulajdonság miatt ítélünk el egy népcsoportot hanem az is az ha belső értékek, szóval ha pl azt mondom hogy a cigányok mind hazudnak, akkor az is rasszizmusnak számít pedig itt sem volt szó a külsejükről, szóval ennyit erről.

2011. dec. 11. 23:09
 27/41 A kérdező kommentje:

Hmmmm? Magas labda ? :D Nem én hoztam fel a témát :D egyéként én mindössze leírtam hogy olvastam egy cikket a neten, valamint nagyvonalakban mit ,hogy tartalmaz. És nem vagyok szélsőséges :D Mivel öreganyám is zsidó volt :D És ostobaság ez az egész , múltkor pl a tv-be ment egy teljes órán keresztül egy full antiszemita maszlag :D amit ki is kapcsoltam mert már felhúzott. szóval ne labdázz itt nekem.

és ne menjünk bele ebbe a témába mert tényleg semmi köze a kérdéshez. Jah és ne offoljunk már!

"Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!"

2011. dec. 11. 23:15
 28/41 Napkiraly ***** válasza:
Zavarban vagy és magas a labda. A leírásod utal arra, hogy egyetértesz az általad állítólagosan olvasott - és nem forrásmegnevezett - cikk tartalmával. Az pedig, hogy mi a származásod, nos, az irreleváns annak szempontjából, hogy olyan állítást teszel, ami elképzelhető hogy az érintetteket sérti. Nem vagyok hivatott ennek a megítélésére. A nagymamád - akinek lehetséges, hogy át kellett ezeken az eseményeken esnie - biztosan nem venné jó néven ha elolvasná az írásod. De ha tényleg nem érzed hogy magas labdák vannak, akkor tegyél egy próbát, kérdezd meg mondjuk az ügyészséget egy bejelentéssel, hogy az általad elhelyezett írás jogszabályba ütközik-e. Maradjunk abban, a japán pasit megérdemled, és engem pl. sért az írásod.
2011. dec. 11. 23:55
 29/41 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Végül is szimpatikus, egy normális személyiséggel akár még meg is érdemli a jó pasi jelzőt, de mindenképp öreg. Nem az fajta, akire ránézek, és eldobom a bugyim, de mégis van benne valami, ami megfog.

21L

2011. dec. 12. 00:16
 30/41 A kérdező kommentje:

Nagyon nem érdekel az írásod :D És szívesen megnevezem a cikket ha azt akarod. El is küldöm privátba ha szeretnéd elolvasni. Egyébként nem sértené a mamámat, de ezt most inkább hagyjuk ,hogy miért. Egyébként te most fenyegetőzni próbálsz? Vagy mit szeretnél? Kinek akarsz itt bizonyítani? Hiába akarsz szakzsargont használni ezzel nem tudod elérni amit akarsz. Legalábbis nálam.

A témát mint kértem hanyagoljuk , mert nem érdekel és nem erről szól a kérdés.

Mint írtam - olvastam egy cikket amiről leírtam hogy miről szól . Ennyit tettem, amit te csinálsz az meg spekuláció. Aligha sértek vérig ezzel valakit.De ha téged tényleg megsértettelek, amire úgy vélem rájátszol akkor bocsánat. Mert én nem vagyok bunkó.

Na jó éjt!

16/l - van jogász a családban ,majd megkérdezem , ha annyira érdekel :D

2011. dec. 12. 00:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!