Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ő bejön nektek? Elég érdekes. (Kép)
Ő egy magas japán :D Én a "Gésa emlékirataiba" láttam meg az utolsó szamurájba. Szerintem elég karakteres egy ázsiai emberhez képest. Szerintetek?
Nekem kimondottan tetszik az arca, ha udvarolna nekem és normális lenne, (meg persze ha korban is passzolna) nem hajtanám el. :)
Kedves előző, a kijelentésed kb. annyira állja meg a helyét, mint mondjuk az, hogy "akinek műkörme van, az kurv@". No comment.
25/N
oké. bár az ázsiai-"részt" és minden egyéb genetikai diverzitást kifejezetten hasznosnak találnak evolúció szempontjából. És bizony Lucy Liu , Keanu Reeves , Naomi Campbell, sean paul , wentworth miller és még sorolhatnám- ők is nagyon csúnyák lettek :D Pedig bennük is van ázsiai.
Jah és ne értsetek félre nem vagyok vágottszem - párti ,de a kis hitler felbőszített. Amúgy a magyarok ősei mongolok és mivel a törökök is a nyakunkon voltak ezért ha azt hiszed hogy te tiszta magyar vagy akkor nagyon tévedsz :D Amúgy a tiszta magyar sajnos eléggé "szennyezett" mivel mint tudjuk keletről jöttünk. Szóval ha nagyon fehér párti vagy akkor menj inkább északra mert ott vannak az "igazi" fehér emberek. Ezért is tartom hülyeségnek ezt a hungarista idiótaságot meg minden egyéb szélsőséges mozgalmat. Hitler meg Malcolm X is idióta volt. Ennyi :D
Nekem, nincs bajom a sárgákkal, mert rohadtul tettszik a kultúrájuk, meg az ételeik, de ettől függetlenül nem tettszik ez a tag. Amúgy én is elég rasszista vagyok, de nekem főként azokkal a zsidókkal van bajom, akik ott fent a parlamentbe gyártják az újabb és újabb adókat, illetve azokkal a mocskos tetű barna bőrű rohadt c.gókkal akik azt képzelik magukról, hogy ők itt a mindenek, tonnaszámra gyártják a mocskos ivadékaikat és a mi pénzünkből élnek! Azt mondom neked, hogy Hitlernek még élnie kellett volna egy picit, hogy a zsidók félelmükben kikotródjanak innen
európából, valamint, hogy a c*ikóg is halálsorra kerüljenek. >.<
Olyan faluból származom, amelynek vérvonala érintetlen a honfoglalás óta. Hát ez van. A magyargyűlölő duma itt nem járja.
"Lucy Liu , Keanu Reeves , Naomi Campbell, sean paul , wentworth miller " Hát nem tudom, ha objektíven nézzük őket nem sok mindent tettek le az asztalra, szexuálisan pedig egy kávéskanna jobban vonz náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!