Szerintetek ha egy 18 éves fiú könyvet ír, azt a csajok hogy érzékelik? Lekezelik, mert könyvmoly vagy inkább érdekes fiúnak találják? Egyébként pszichológia témájú a regény. Gondolom ez is számít. Kort és nemet írjatok .
Hát már bocsi de ha pszichológia témájú regényt írsz és ilyet kérdezel akkor már a pszichológia téma bukott is.
És az első válaszolóval egyetértek..
Szerintem nagyon jó, hogy szabadidejében ilyen komoly dolgokkal foglalkozik, nekem nagyon bejönne.
20L
"Szerintem nagyon jó, hogy szabadidejében ilyen komoly dolgokkal foglalkozik"
Mint ilyen gyökér kérdések kiírása? Én ugyan fiú vagyok, de azért szeritnem eléggé érthető, amit az első két válaszoló leírt, és igaz is.
Ha valakit érdekel, hogy mások (a lányok...) mit gondolnak a művészetéről, hogy viszonyulnak hozzá emiatt, az nem igazi művészet. Ha ilyesmin van ideje gondolkodni, akkor nem lehet ösztönös önkifejezés. Így meg inkább csak nevetségesnek tűnik az egész.
21:36
Ja, első válaszoló voltam, nem a nemtudoménhányadik, hasonló százalékkal. :D
23L
nekem tetszik, ha egy fiú verset, könyet, történetet, regényt vagy novellát ír. mert akaratlanul is belerakja a személyisége egy darabját :D jobban meglehet így ismerni a másikat :D szerintzem nem érdekeljen mások véleménye írd le amit kell, add ki magadból a történetet. És add meg az msn címed :D
L/18
Húha, látom ha szingli leszek, akkor csak fel kell tennem egy kérdést, hogy gáz-e, ha 19 évesen zongoradarabokat írok, meg százhuszonnyolcezer hangszeren játszok.
(Mert eddig azt hittem, hogy egy szörnyen visszatetsző dolog, és az égvilágon totál semmi értelem nincs, dehát látom tévedtem. Utálom ezt a világot. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!