Szerintetek ha egy 18 éves fiú könyvet ír, azt a csajok hogy érzékelik? Lekezelik, mert könyvmoly vagy inkább érdekes fiúnak találják? Egyébként pszichológia témájú a regény. Gondolom ez is számít. Kort és nemet írjatok .
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 20:21
1/16 anonim válasza:
Én imádok olvasni, és különböző történeteket írni...
ÉS azt is imádom, ha egy pasi sokat olvas/ ír, mert az azt jelenti, hogy művelt fiúval van dolgom :)
Én sok témájú könyvet olvastam már, ilyen pszichológiait még nem, de kíváncsi lennék rá :)
15/L
2/16 A kérdező kommentje:
majd legépelem és akkor elküldöm , mert eddig csak kézírással van meg :D
2010. márc. 23. 20:41
3/16 anonim válasza:
Attól függ, egy "partyarcz lolxD" nyilván nem tudná értékelni, ( lévén a legtöbb még rendesen olvasni sem tud ), de akibe szorult egy kis ráció, annak bejöhet, főleg ha jó a regény.
13/F
4/16 anonim válasza:
* bocs, könyvet akartam írni regény helyett, csak elkalandoztak a gondolataim (:
5/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon inponáló dolog mert arra utal hogy a fiú okos és érdeklik a könyvek és nem valami nagy tahó. Ha meglessz az a gépelés nagyon kiváncsi lennék rá! (:
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem könyvmoly.márcsak azért sem mert nem valami könnyű dolog könyvetírni.a sok partyarc több száz év alatt sem tudna összehozni egy normális olvasható könyvet amit többen megvennének:)[tisztelet a kivételnek]Szerintem senki se nézne annak.aki igen az meg úgyis megy a partyarcokhoz.:D
13/L
8/16 anonim válasza:
Egy volt osztálytársam még gimiben írt egy regényt és ki is adatta. Emellett volt (van? nem találkoztam vele mostanában) barátnője és nem volt az a kifejezetten antiszoc arc... Szóval szerintem pozitívum lehet, de persze attól is függ milyen vagy egyébként. Magam is írogatok, mégis szöges ellentéte vagyok az említett embernek. (Amúgy akit érdekel az írói álneve Alexis Bramhook, a könyv pedig a Harc Atlantiszért címet viseli.)
10/16 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy a "csajok" mit gondolnak, csak azt tudom leírni, amit én gondolok. Kíváncsi lennék rá, mert szeretek olvasni és a pszichológia is érdekel. Amúgy szerintem ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak, aki majd a barátnőd lesz, annak biztosan tetszeni fog és csak ez számít. Ha meg tehetséges vagy, akkor ne hagyd a tehetséged elkallódni! 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!