Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ő bejön nektek? Elég érdekes. (Kép)
Ő egy magas japán :D Én a "Gésa emlékirataiba" láttam meg az utolsó szamurájba. Szerintem elég karakteres egy ázsiai emberhez képest. Szerintetek?
Genetikusan semmi közünk a hunokhoz. De a magyar lakosság több mint kétharmadának legalább kétharmad részt mongoloid nagyrasszba tartoznak az ősei.
Ez az erőszakos ál-liberális multikulti azért joggal kelt indulatokat. Ezt viselni kell!
Amúgy a világon elismerten a ázsiai nők fekete apától született lány gyerekei nyertek szépségben, felnőtt nőként. Még a rasszisták szívét is elnyerve.
Amúgy ez a pasi tényleg furán nem igazán japán. Én a japánabb japánokat jobban csipem. Volt japán osztálytársam is általános aslóban. Vele éppen nagyon jobban voltam.
1. A japánok és koreaiak fehér emberek, mellesleg az agglutináló nyelvcsaládba tartoznak mint mi magyarok.
2. Mi a magyarok is Ázsiából jöttünk. (bár keveredtünk az europia népekkel és törökökkel is. Bár a törökök ősei sem egyenlők a mai törökökkel.) Akkor tehát magadra is mondhatnád, az ember színe fehér..okostojás.. Mielőtt egy kontinensről elhamarkodottan mondasz valamit. Szerintem népvándorlásról és keveredésről sem hallottál még.
Más részről hogy esne, ha az országodra azt mondanák itt mindenki hiperpigmentált, csak mert sok ilyet láttak..-.-
3. Ez színész simán elmehetne, akár magyarnak is, vagy amcsinak. De Nox énekesnője is olyan mint egy ázsiai..
Keanu Reeves pl agol-kínai-hawaii származású [link]
4. Nekem ez a színész nem jön be, esetleg ha idősebb lennék, vagy a színész lenne fiatalabb. :)Sajnos így nem látok benne semmit. :)
Az utolsó voltam. Még annyit, rettenetesen felbasz, mikor mások nem tudnak TOLERANCIÁT gyakorolni! ÉS odapofátlankodik egy egy topichoz, vagy kérdéshez és elkezdi szítani a hangulatot. Minek ír egyáltalán?? Ha nem tud normálisan másokat nem sértve viselkedni, akkor inkább ne írjon. És a rasszista beszéd helyett lehetne nyugodtan úgy fogalmazni "nem esetem" "nem tetszik".
A nem megegyező vélemény elfogadott. Viszont rasszizmus és rasszizmus nyíltan vállalása nem ez, és nem hirdetni, bevállalni való dolog.
Az előítélet és a rasszizmus megint nem egyenlő, de intelligens ember azt se szokta hirdetni.
Anyám, apám, egész családom magyar(100 évre visszamenőleg), nem fogadtak örökbe se. Még is, ha tükörbe nézek simán elmehetnék ázsiainak. Csak a hajam világos barna, és szemem zöld. Így olyan, mintha engem bántanának ezekkel a megjegyzésekkel. De ha ez nem így volna, és valóban ázsiai lennék..Nem tudom honnan veszitek a bátorságot ilyet írni. A kérdező is simán lehetne ázsiai származású. Azon kívül, h magatokat égetitek, másokat sértegettek, még az országot is lehúzzátok. Szégyellem, hogy ilyen emberekkel kell együtt élnem. Hogy talán vagy valakik pont az ilyen emberek alapján ítélnek meg minket, akik nem tudnak viselkedni, se tisztelettel lenni mások iránt. Sajnálom a nálunk tartózkodó külföldieket. Szégyelljétek el magatokat.
"A japánok és koreaiak fehér emberek ..." - ??? ;-)
Erről még a japán barátomnak (barát barát) és családjának is más a véleménye.
Persze tény, hogy a rasszok kissé mesterséges szellemi kreációk mint fogalom, és csak leginkább tudomány által és kultúrában és léteznek. De azért, hogy a japánok és koreaiak fehér emberek???
Mind a négy rassznak közös felmenői vannak, és erősen keveredtek jóval a jellegzetes külső jegyek megjelenése után is sokáig. De azért ma ahogy szőke és vörös hajú ember is van, a négy rassz is létezik (persze keveredve is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!