Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új "trend" manapság, tényleg ennyire ebbe az irányba hajt a fiúk ízlése?
Omg, képes valaki férfiasnak nevezni egy lányt, csak mert kb 170 centi vagy magasabb??? Oh yeah... ez beleillik a gyengülő férfiak képébe, mert ugye van a sok kis elkényeztetett díszhuszár, akinek igazi nő már nem kell, hanem legyen minél fiatalabb, meg kislányosabb, meg irányítható, meg meghunyászkodó, meg ne csináljon semmit magától és stb. (szintén eme oldalon olvasott válaszok alapján). Hihetetlen, hogy mik alapján osztják be a tulajdonságokat, hogy melyik nemnek valóak... sőt, hogy egyáltalán be kell osztani a tulajdonságot eszerint! Azt tudtuk, hogy ha egy lány sportol, és meg is látszik egy icipicit rajta, akkor már férfias. Ha pacalt eszik, akkor férfias. De ha 170 centi, akkor már férfias?? (ezen még mindig nem léptem túl.)
Szóval olyasmit akartam az előbb, hogy egyre lejjebb kerül az extrémség mércéje, így ami amúgy normális lenne, néhányan kiakadnak rajta... valószínűleg azért, mert ők maguk sem érik el a normálisság értékét.
Amúgy nálam a 169 centiddel még bőven alacsonynak számítasz, és én pont magas létemre kedvelem a magas lányokat. (196, 20/F)
Hát amit leírtál akkor én mi vagyok a 183cm-mel???
Mindig is lesznek pasik akik a kicsi lányokat szeretik és azok is akik a magasakat ne ezen stresszelj.
én is az alacsonyabbakat jobban szeret(ném). de magas se nagy különbség. 183 vagyok szal jöhetnek nagyobb intervallumba a lányok. Tény hogy az alacsonyak cukik, de én kicsit pedó is vagyok:D
f18
"itt az oldalon olvasgattam a hasonló témakörű kérdésekből. szemezgettem, és sorra jöttek szembe olyan válaszok, ahol durván alpári módon lealázzák a magasabb lányokat, hogy milyen aránytalanok és colosok."
Erre megint csak azt mondom, hogy pár idióta válaszából nem kéne messzemenő következtetéseket levonni.Egyébként pedig több alacsony srác aláznak le, mint magas csajt.
"Ha neked az, hogy valaki zárkózottabb, nem jár bulizni a többiekkel egyenlő az elvontsággal, csak gratulálni tudok."
Én sem járok bulizni, sőt rendkívül zárkózott vagyok, de a te esetedben nem ezzel van a baj, hanem, hogy problémát csinálsz olyas valamiből, amiből nem kéne. Magasság.
"Abból meg, amit a nagyon magas srácokról írtam, szintén a lényeget sikerült megfognod... Írtam valamelyik válaszban rögtön utána, hogy nem ez a lényeg, mert nem a magasság dönt. És az sem mindegy, hogyan 2 méteres valaki. Ha mellé egy izomagy, kopaszra van nyírva és ott a pia a kezében miközben sötétben is napszemüvegben mászkál, na AKKOR félelmet keltő."
Nyilván az izomagy, kopasz állatok félelmet keltenek első ránézésre, de ezt korábban egy szóval sem melítetted, csak a magasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!