Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az új "trend" manapság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új "trend" manapság, tényleg ennyire ebbe az irányba hajt a fiúk ízlése?

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy manapság egy lányt akkor tartanak minél szebbnek, meg aranyosabbnak, minél alacsonyabb..valahogy 4-5 évvel ezelőtt nem tűnt fel, hogy a 150-160 centi lenne az ideál, és teljesen el vagyok keseredve, a magasabbakra egyre gyakrabban látom hogy olyanokat irkálnak, hogy aránytalan a testfelépítésük, férfiasak, rondák, dromedárok... egy magasabb lány tényleg nem lehet aranyos? Szerintem ennek nem (csak!) ettől kéne függnie. Pl miért aranyos egy lány attól hogy 155 centi, ha közben az arca a korához képest sokkal idősebbnek és komorabb berendezésűnek tűnik, és alig mosolyog? Tényleg csak azon múlik egy lány "aranyossága" a fiúk szemében, hogy hány centire nőtt? Mert akkor én ezek szerint eláshatom magam a nagyon aranyosnak és kislányosnak mondott arcommal, ha közben 169 centisre nőttem... érdekes, pár évvel korábban még egyáltalán nem volt az, hogy egy akkora magasságú lányra mint én, azt mondják hogy úristen mekkora és colos meg hasonlók... és nagyon bánt =/ Egyáltalán TUDJÁK az emberek, mikor kigúnyolnak egy magasabb lányt, meg genetikai selejtnek gondolják, hogy az ember nem tehet róla mekkorára nő, mert nem mi határozzuk meg? És azt tudják, hogy az aranyosság is nagyon összetett dolog, és sokszor a belsőben dől el? Lehet egy lány 150 centi, de ha közben állandóan komor fejet vág, nem képes mosolyogni, nincs benne egy fikarcnyi kedvesség, akkor nem azért, de szerintem nem lesz aranyos... =(
2011. dec. 7. 18:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Omg, képes valaki férfiasnak nevezni egy lányt, csak mert kb 170 centi vagy magasabb??? Oh yeah... ez beleillik a gyengülő férfiak képébe, mert ugye van a sok kis elkényeztetett díszhuszár, akinek igazi nő már nem kell, hanem legyen minél fiatalabb, meg kislányosabb, meg irányítható, meg meghunyászkodó, meg ne csináljon semmit magától és stb. (szintén eme oldalon olvasott válaszok alapján). Hihetetlen, hogy mik alapján osztják be a tulajdonságokat, hogy melyik nemnek valóak... sőt, hogy egyáltalán be kell osztani a tulajdonságot eszerint! Azt tudtuk, hogy ha egy lány sportol, és meg is látszik egy icipicit rajta, akkor már férfias. Ha pacalt eszik, akkor férfias. De ha 170 centi, akkor már férfias?? (ezen még mindig nem léptem túl.)

Szóval olyasmit akartam az előbb, hogy egyre lejjebb kerül az extrémség mércéje, így ami amúgy normális lenne, néhányan kiakadnak rajta... valószínűleg azért, mert ők maguk sem érik el a normálisság értékét.

Amúgy nálam a 169 centiddel még bőven alacsonynak számítasz, és én pont magas létemre kedvelem a magas lányokat. (196, 20/F)

2011. dec. 7. 19:59
 32/36 anonim ***** válasza:
Valami más lesz a gond, kérdező. Én 170 centis vagyok, és nekem tök mindegy, mások mit gondolnak, mindig rengeteg hódolóm volt. Sosem akartam más lenni csak azért, mert a környezetem mondjuk a kerti törpékért vagy akármi másért rajong. Fogadd el magad, hisz mint írod, egyedibb vagy az egyedinél, és előbb-utóbb úgyis megtalálja a zsák a foltját!
2011. dec. 7. 20:09
 33/36 anonim ***** válasza:

Hát amit leírtál akkor én mi vagyok a 183cm-mel???

Mindig is lesznek pasik akik a kicsi lányokat szeretik és azok is akik a magasakat ne ezen stresszelj.

2011. dec. 7. 21:26
 34/36 anonim ***** válasza:

én is az alacsonyabbakat jobban szeret(ném). de magas se nagy különbség. 183 vagyok szal jöhetnek nagyobb intervallumba a lányok. Tény hogy az alacsonyak cukik, de én kicsit pedó is vagyok:D

f18

2011. dec. 7. 21:38
 35/36 anonim ***** válasza:

"itt az oldalon olvasgattam a hasonló témakörű kérdésekből. szemezgettem, és sorra jöttek szembe olyan válaszok, ahol durván alpári módon lealázzák a magasabb lányokat, hogy milyen aránytalanok és colosok."

Erre megint csak azt mondom, hogy pár idióta válaszából nem kéne messzemenő következtetéseket levonni.Egyébként pedig több alacsony srác aláznak le, mint magas csajt.

"Ha neked az, hogy valaki zárkózottabb, nem jár bulizni a többiekkel egyenlő az elvontsággal, csak gratulálni tudok."

Én sem járok bulizni, sőt rendkívül zárkózott vagyok, de a te esetedben nem ezzel van a baj, hanem, hogy problémát csinálsz olyas valamiből, amiből nem kéne. Magasság.

"Abból meg, amit a nagyon magas srácokról írtam, szintén a lényeget sikerült megfognod... Írtam valamelyik válaszban rögtön utána, hogy nem ez a lényeg, mert nem a magasság dönt. És az sem mindegy, hogyan 2 méteres valaki. Ha mellé egy izomagy, kopaszra van nyírva és ott a pia a kezében miközben sötétben is napszemüvegben mászkál, na AKKOR félelmet keltő."

Nyilván az izomagy, kopasz állatok félelmet keltenek első ránézésre, de ezt korábban egy szóval sem melítetted, csak a magasságot.

2011. dec. 8. 03:47
 36/36 anonim ***** válasza:
Biztos túl sok snooky-t néztek a tévében és most már ezt idealizálják.
2011. dec. 9. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!