Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új "trend" manapság, tényleg ennyire ebbe az irányba hajt a fiúk ízlése?
Hát én eddig nagyon szidtam magam mert alacsony vagyok :'D (Pedig a nővéremnél magasabb vagyok --> 5 év különbség XD (+anyámnál is persze))
De mostanában rájöttem, hogy nem olyan gáz. Bár én épp a fordítottad vagyok. Én kissé fiús akarnék lenni, de hát. Ilyen az élet XD
Tudod mit kedves kérdező, parancsolj: Aranyos vagy! De tényleg! XD
Amúgy nekem még a nálam öt centivel magasabb lányoknak is van esélye, csak a bibi az, hogy eszükbe nem jutna velem járni, mert alacsonyabb vagyok náluk pár centivel. És igen egy 169 centis lány is lehet aranyos, nekem van egy 172-3 centi magas évfolyamtársam, nála aranyosabb (és szebb) lányt még életemben nem láttam, az alacsony lányok között sem, tehát ez az egész személyiségfüggő. Neki gyönyörű arca van, és mindig mosolyog, ha ránéz az emberre, olyan, mintha sütne a nap. Ilyen egy igazi aranyos lány. Az viszont tényleg kicsit gáz, hogy egy nem létező probléma miatt panaszkodsz, mert én még egy olyan fasziról sem halottam, aki azért nem járt egy lánnyal, mert az magasabb volt, mint 170, szóval a magasság miatti megbélyegezés inkább a ti otromba szokásotok.
A 170 centis srác
A lényeg,hogy mindenki fogadja el magát amilyen valójában!
De szerintem akkor is szebbek a ♥magasabb ♥lányok! ♥
Én nem tartalak téged magasnak!
„Igaz én kicsit különbözöm a korombeliektől gondolkodásban (szívom is alevét eléggé...de ez most mind1),”
Itt van a probléma gyökere, egy elvont idióta vagy, a magasság csak egy kifogás.
„de hidd el vannak olyan lányok, akik NEM küldenek el azért mert "csak" 170 cm vagy”
Persze, elég csak az oldalon végignézni, még a másfél méteres kis nyomik is két méteres pasit követelnek, mert fel akarnak nézni valakire. Az ilyeneknek apa kéne, nem pasi.
„inkább az a baj, hogy a fiúk részéről is ezt látom, hogy 165 fölött egy lány már debella, és nem lehet se cuki se kislányos...”
Ezt senki sem állítja. Ha pedig összeálltál pár idiótával, az a te hibád.
„Szeretem az alacsonyabb srácokat valamiért, sokszor viccesebbek és jófejek, és nem keltenek félelmet bennem mint a 2 méteresek”
Jó tudni, hogy pusztán a méretem miatt félnek tőlem. Akkor szerinted a magasság minden? Egy bizonyos magasság alatt a csajok aranyosak, felett pedig debellák, a srácok viccesek, vagy félelmetesek.
„Nagyon sajnálom, hogy ezt kaptad más lányoktól és emiatt már az összes többit is megbélyegzed. Nem kezdek el nyafogni, hogyez most nagyon rosszul esett, de mindenesetre azt mondom, hogy próbáld meg átgondolni, nagyon sok a szemét r*banc manapság az tény...”
Tudjuk, tudjuk, te vagy a kivétel, mert sok szemét ribanc van, de a férfiaknak minden szart le kell nyelni. Akkor ennyi erővel rengeteg hülye köcsög van, aki megbélyegzi a csajokat, így nem kéne messzemenő következtetéseket levonni pár tapasztalatból.
Ha pedig ennyire zavar, hogy 169 centi vagy, ami azért nem egy égimeszelő, akkor térdtől lefelé vágasd le mindkét lábad. Én két méter magas vagyok és büszke vagyok rá, mert sokkal magasabb vagyok a legtöbb embernél, ezáltal különleges vagyok. Ez nem átok, csak egy adottság.
„Szeretem az alacsonyabb srácokat valamiért, sokszor viccesebbek és jófejek, és nem keltenek félelmet bennem mint a 2 méteresek”
Én kérek elnézést, hogy magasabbra nőttem, mint két méter...ekkora baromságot, majd pont ez határozza meg, hogy milyen a személyiségem... peeersze
Én kérek elnézést, hogy magasabbra nőttem, mint két méter...ekkora baromságot, majd pont ez határozza meg, hogy milyen a személyiségem... peeersze
Egyébként meg, akkor már hadd ne sajnáljalak, ennyi erővel meg a fiúk EGY RÉSZE (direkt nem általánosítok, nehogy még egyszer bele lehessen kötni) is tapló, mert tőlük meg én kérek elnézést, hogy nem álltam meg 150 centisen 12 éves koromban, hanem majdnem elértem a 170-et, hűha... képzeld sajnos csomó olyan barom van, akinek ez már probléma :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!