Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a lányok elvárása manapság...

Mi a lányok elvárása manapság egy pasitól?

Figyelt kérdés

Elképzelésem sincs, hogy mi okból kifolyólag de kudarcok sorozata ér mostanság az egyéb társkereső oldalakat illetően. Ritkán szoktam kezdeményezni az ilyen jellegű portálokon, de ha mégis úgy döntök, hogy megteszem az első lépést, semmilyen elismerő visszajelzést nem kapok. A legtöbb hölgy megtekinti az adatlapom valamint a fotóim és már lép is tovább!

Nem vagyok egy kigyúrt macsó típus, inkább "szépfiú" kategóriába tartozom (183cm/85kg, sötétkék szem, barna haj/elől kicsit hosszabb) Mindemellett őszinte, megbízható, kommunikatív de egyben pesszimista és gátlásos egyéniségnek tartom magam. Sajnos az eddigiek során még nem igazán leltem olyan lányra aki mindezt őszintén tudná értékelni. :(

24/F

2011. nov. 10. 03:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Talán az a baj hogy nem vagy elég gazdag,nincs bmw-éd,nincs külön lakásod ... :)

Na jóa viccet félretéve,én is próbálgattam társkeresőn,de a normális nők ott kevesen vannak.És Én is ugy voltam vele ahogy Te hogy kevesen jeleztek vissza ,de Én a való életben megtudom győzni a nőket bármbire.Lehet hogy az adatlapod unszinmpatikusan töltötted ki vagy csak olyan fotót tettél fel ami nem előnyös és nem veszed észre...

Társkereső oldalakon meg ne várd el hogy ott is a csajok írogassanak rád mert az milyen már hogy a nyúl lövi le vadászt? Érted ugye? :)

További minden jót!

2011. nov. 10. 07:34
 2/12 /Anita_'94/ ***** válasza:
Magabiztosság, erő, bátorság, határozottság. Ha ezek sugároznak róla, már szinte nyert ügye van. Kár, hogy ezek általában a 30+ korosztályra jellemzőek inkább...
2011. nov. 10. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:

Hasonló tapasztalatokkal gazdagodtam kedves kérdező már nem egy netes portálon. :( Adatlapom normálisan ki van töltve, többek szerint is jól nézek ki, akinek levelet írok, azt normális, udvarias hangnemben teszem, de ha 10 elküldött levélből 2 választ kapok, már sokat mondtam. :( Sok nő az a baj, h közösségi portálnak gondolja az ilyen oldalt is, ahol neki is jelen kell lennie, de nem feltétlen társkeresési célból (pl unalomból regisztrál). Hagyd az ilyen oldalakat, mert lehet találni párt valóban rajtuk, hosszú kitartás, vagy szerencse árán. Amúgy nem is értem miért nem a való életben próbálkozol, adottságaiddal mennie kellene a dolognak...

29/F

2011. nov. 10. 09:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Nézzen ki jól és legyen gazdag.
2011. nov. 10. 17:54
 5/12 anonim ***** válasza:

a férfi legyen optimista, gátlástalan, magabiztos azaz bunkó. nem árt ha pofátlan a humorod, és néha vad dolgokra vagy vevő (a lányok szegényes fantáziájának szinte bármi annak számít ami nem normális).

a magasság és jóképűség egy jó kiindulási pont, kicsit gyúrj rá. pl filmekből is kölcsönözhetsz karaktereket, vagy másolj tinibálványokat. legyél elérhetetlen, és ha megdugtad, lépj tovább, a normális nőket meg felejtsd el

2011. nov. 11. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
én sem értem, miért nem kocsmában diszkóban próbálkozol, a jóképű magas srácoknak jobb esélyeik vannak.
2011. nov. 11. 20:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat! Lassan kezd összeállni a kép. :-) Őszintén szólva nem kifejezetten szeretek kocsmába járni, a szórakozóhelyeken pedig szinte képtelenség ismerkedni. Valóban nem a magasságommal és a kinézetemmel lehet a gond, sokkal inkább a viselkedésemmel, ugyanis nem vagyok egy felszabadult egyéniség. Mielőtt bármit is csinálnék, többször fontolóra veszem. Lányok többsége pedig jobban kedveli a "rossz fiú" kategóriába tartozó srácokat. Nekem ez valahogy nem megy... a jellememet megváltoztatni meg pusztán emiatt nem szeretném.
2011. nov. 11. 23:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek nagy elvárásaim, és nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok, csak divatos szöveg, hogy a lányok csak a pénzes f@szra hajtanak.

Nekem bővel elég, ha az illetővel jól érzem magam, legyen toleráns, intelligens (nem kell, hogy szuperagyas legyen, de azért hozzá tudjon szólni különböző témákhoz, ne égesse magát a sötétségével), kezeljen egyenrangú félként, de lássa bennem a nőt is. Ne hazudjon, legyen őszinte, de ne bántóan; ne legyen se pesszimista, se optimista, lásson reálisan. Lehetőség szerint legyen jóban a családommal, és szeresse az állatokat.

Na jó, ez egy teljesen privát vélemény^^ De szerintem ezek azért eléggé pozitív tulajdonságok.

2011. nov. 12. 09:12
 9/12 anonim ***** válasza:

VaniliaHime!

Miért baj ha optimista a pasi?

Azt megértem ha nem szereted a búval ba szott embereket de az élet vidámság a pozitív hozzáállás miért baj?

Arról nem is beszélve aki vegyesen áll a dolgokhoz mint Én mert hol optimista vagyok hol pedig pesszimista...

2011. nov. 12. 10:58
 10/12 anonim ***** válasza:

# 7/9

látod itt a baj, akkor készülj fel az örök magányra. nem mintha numerákkal meg látszatkapcsolatokkal sokra mennél.

# 8/9

erről ez jutott eszembe:

http://www.youtube.com/watch?v=AbGLidX5LTc

minden lány ilyeneket hord össze, de mikor ott van az álompasi előtte, az sem elég jó, akkor az a baj hogy őszinte vele, csak akkor bunkónak hívják, akkor az a baj hogy túl egyenrangú, tehát papucsnak hívják, stb.

# 9/9

az nem is pasi akinek van hangulatingadozása. a pasi legyen mindig realista. de ne legyen túl realista se, mosolyogjon ha épp olyan kedvem van...

2011. nov. 12. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!