Mi a lányok elvárása manapság egy pasitól?
Elképzelésem sincs, hogy mi okból kifolyólag de kudarcok sorozata ér mostanság az egyéb társkereső oldalakat illetően. Ritkán szoktam kezdeményezni az ilyen jellegű portálokon, de ha mégis úgy döntök, hogy megteszem az első lépést, semmilyen elismerő visszajelzést nem kapok. A legtöbb hölgy megtekinti az adatlapom valamint a fotóim és már lép is tovább!
Nem vagyok egy kigyúrt macsó típus, inkább "szépfiú" kategóriába tartozom (183cm/85kg, sötétkék szem, barna haj/elől kicsit hosszabb) Mindemellett őszinte, megbízható, kommunikatív de egyben pesszimista és gátlásos egyéniségnek tartom magam. Sajnos az eddigiek során még nem igazán leltem olyan lányra aki mindezt őszintén tudná értékelni. :(
24/F
# 11/11
egyetértek, aki meg szerepeket játszik numerákért, az nem igazán férfinak mondható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!