Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az új "trend" manapság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új "trend" manapság, tényleg ennyire ebbe az irányba hajt a fiúk ízlése?

Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy manapság egy lányt akkor tartanak minél szebbnek, meg aranyosabbnak, minél alacsonyabb..valahogy 4-5 évvel ezelőtt nem tűnt fel, hogy a 150-160 centi lenne az ideál, és teljesen el vagyok keseredve, a magasabbakra egyre gyakrabban látom hogy olyanokat irkálnak, hogy aránytalan a testfelépítésük, férfiasak, rondák, dromedárok... egy magasabb lány tényleg nem lehet aranyos? Szerintem ennek nem (csak!) ettől kéne függnie. Pl miért aranyos egy lány attól hogy 155 centi, ha közben az arca a korához képest sokkal idősebbnek és komorabb berendezésűnek tűnik, és alig mosolyog? Tényleg csak azon múlik egy lány "aranyossága" a fiúk szemében, hogy hány centire nőtt? Mert akkor én ezek szerint eláshatom magam a nagyon aranyosnak és kislányosnak mondott arcommal, ha közben 169 centisre nőttem... érdekes, pár évvel korábban még egyáltalán nem volt az, hogy egy akkora magasságú lányra mint én, azt mondják hogy úristen mekkora és colos meg hasonlók... és nagyon bánt =/ Egyáltalán TUDJÁK az emberek, mikor kigúnyolnak egy magasabb lányt, meg genetikai selejtnek gondolják, hogy az ember nem tehet róla mekkorára nő, mert nem mi határozzuk meg? És azt tudják, hogy az aranyosság is nagyon összetett dolog, és sokszor a belsőben dől el? Lehet egy lány 150 centi, de ha közben állandóan komor fejet vág, nem képes mosolyogni, nincs benne egy fikarcnyi kedvesség, akkor nem azért, de szerintem nem lesz aranyos... =(
2011. dec. 7. 18:33
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
18:55ös, nagyon remélem hogy még olvasod, mert talán egy picit eloszlathatok egy tévhitedet, és így neked is jobb véleményed lesz a magasabb lányokról. Igaz én kicsit különbözöm a korombeliektől gondolkodásban (szívom is alevét eléggé...de ez most mind1), de hidd el vannak olyan lányok, akik NEM küldenek el azért mert "csak" 170 cm vagy. Fentebb ezt írtam a többi válaszolónak, biztosan nem olvastad, ezért feltételezed, hogy én is picsognék a magassarkú miatt.. de ezt írtam le, mindössze néhány perce :( "viszont sok nyafogós magassarkúmániás lánnyal ellentétben engem az se zavarna ha a barátom csak akkora mint én, mert nem élek ezekkel a cipőkkel, meg nem ettől függ hogy valakit szeretek-e, hogy hány centi :'D inkább az a baj, hogy a fiúk részéről is ezt látom, hogy 165 fölött egy lány már debella, és nem lehet se cuki se kislányos... " szóval amint látod, én pl még akár nálam picit alacsonyabb sráccal meg ugyanakkorával is simán ismerkednék, mert nem zavar az ilyesmi. Szeretem az alacsonyabb srácokat valamiért, sokszor viccesebbek és jófejek, és nem keltenek félelmet bennem mint a 2 méteresek... én inkább azt veszem észre, hogy a fiúk utálják ha a lány nem alacsonyabb legalább 15 centivel =( de köszi, most még tovább erősítetted bennem azt, hogy én már nem lehetek aranyos... =(
2011. dec. 7. 19:02
 12/36 A kérdező kommentje:

Értem, hogy lány vagy. És? Ti ugyanúgy megbélyegeztek minket, alacsony, vékony srácokat, mert szerintetek nem vagyunk elég férfiasak. Szóval valahogy nem tudlak sajnálni.

Nagyon sajnálom, hogy ezt kaptad más lányoktól és emiatt már az összes többit is megbélyegzed. Nem kezdek el nyafogni, hogyez most nagyon rosszul esett, de mindenesetre azt mondom, hogy próbáld meg átgondolni, nagyon sok a szemét r*banc manapság az tény... de lassan már én sem tudom mit írjak mikor ilyet válaszolnak. Én rohadtul nem bélegyzem meg az alacsony, vékony srácokat, sőt. Nem ismersz így nem tudhatod, de a leginkább az tetszik egy srácban, ha vékony, és nem túl magas... és ebbe a velem egymagas és a pár centivel alacsonyabb is tartozik. Inkább én tapasztalom azt, hogy egy alacsony srác ocsmánynak tart egy 168-9 centis lányt. Ha meg így gondolkodsz, legközelebb pl azt is írhatnád, hogy "de a lányok többsége megbélegyez minket, alacsony, vékony férfiakat" így már helyesebb, ugyanis nincs az a kijelentés ami MINDEN lányra igaz. =(

2011. dec. 7. 19:06
 13/36 anonim ***** válasza:
67%
Tényleg cukik, de szerintem nem nőiesek. Nekem mindig is inkább a 170 körüli lányok tetszettek, szerintem pont jó magasság.
2011. dec. 7. 19:06
 14/36 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :') Sajnos én egy ilyen ritka állatfaj vagyok, hogy majdnem 170 centis lányként nem nőies szeretnék lenni, hanem cuki, és hiába van meg hozzá sok adottságom, ha a magasságom elrontja az összképet. De az vigasztal,hogy aki megismert eddig a baráti körben, mindig cuki és aranyos voltam a szemükben... és nem értem miért olyan felszínesek az emberek, hogy a centikben mérik az aranyosságot. Ismerek olyan 150-160 közöttit, aki bár alacsony, a természete olyan elviselhetetlen, hogy egy épeszű ember sem tartaná se édesnek, se cukinak XD
2011. dec. 7. 19:09
 15/36 anonim ***** válasza:

Ezt mind bemeséled magadnak!

Sok magas haverom van,és sokszor mondják,hogy manapság nagyon kevés a magas nő.

Nem akarok senki megsérteni,de nekem az alacsony lányok valahogy nem jönnek be!

2011. dec. 7. 19:09
 16/36 Ciana ***** válasza:
100%

Én attól, hogy 155 centi vagyok, babaarccal, folyton mosolygósan, nem nagyon kattannak rám :'D (Nem mintha akarnám, de itt most nem az a lényeg xD)

Szerintem aranyos is tud lenni egy magas lány. De az nem is a magasságától függ, inkább a személyisége és az arckifejezése határozza meg ^^

Szóval aki azért nem tart cukinak mert magas vagy, az egy bunkó :'D

2011. dec. 7. 19:10
 17/36 anonim ***** válasza:
40%
Ki nem állhatom az alacsony csajokat. Rendkívül taszítóak és gyerekesek, ráadásul hatalmas a pofájuk, hogy ellensúlyozzák a visszamaradt retardált testüket.
2011. dec. 7. 19:11
 18/36 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, hogy kevés. Ha többen lennénk magasabbak, akkor én sem érezném magam zsiráfnak a sok 150-160 centi közötti lányhoz képest... modnjuk velem egymagasságú lány elég sok van, csak az irritáló, hogy magasabb már kevés. És nem bemesélem, sajnos itt GYK-n tele van olyan válaszokkal e z a témakör, hogy a fiúk iszonyúan lehúzzák a nem alacsony lányokat és néha már az átlagmagasságúakat is túl nagynak tartják. és általában a magas srácok írják ezt... eléggé ironikus szerintem :| amikor egy 195 centis, akinek kb. a válla fölé érnék picivel,azzal jön, hogy neki egy ekkora lány már óriás és fúj. O_o
2011. dec. 7. 19:11
 19/36 A kérdező kommentje:
Ciana : köszi a véleményedet. Hát, furcsa, akkor lehet hogy csak nem találtad meg eddig a megfelelőt :') Én se kellek senkinek, hiába vagyok vékony meg az arcom elméletileg cuki is, eddig a magasságomra fogtam, de talán akkor mégsem amiatt van :/ De örülök hogy így gondolod, nekem is ez a véleményem, hogy a személyiség nagyon is sokat számít ebben (is), csak sok a felszínes ember sajnos >_<
2011. dec. 7. 19:14
 20/36 anonim ***** válasza:
Az első mondat után abbahagytam, nem hittem, hogy ennyit írsz a magasságról:D amúgy meg, Ti lányok pedig a minimum 180 centis férfiakat nézitek meg? DE EZ EGYÉN FÜGGŐ, NE ÁLTALÁNOSÍTSUNK!
2011. dec. 7. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!