Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új "trend" manapság, tényleg ennyire ebbe az
irányba hajt a fiúk ízlése?
Figyelt kérdés
Egyre inkább azt veszem észre, hogy manapság egy lányt akkor tartanak minél szebbnek, meg aranyosabbnak, minél alacsonyabb..valahogy 4-5 évvel ezelőtt nem tűnt fel, hogy a 150-160 centi lenne az ideál, és teljesen el vagyok keseredve, a magasabbakra egyre gyakrabban látom hogy olyanokat irkálnak, hogy aránytalan a testfelépítésük, férfiasak, rondák, dromedárok... egy magasabb lány tényleg nem lehet aranyos? Szerintem ennek nem (csak!) ettől kéne függnie. Pl miért aranyos egy lány attól hogy 155 centi, ha közben az arca a korához képest sokkal idősebbnek és komorabb berendezésűnek tűnik, és alig mosolyog? Tényleg csak azon múlik egy lány "aranyossága" a fiúk szemében, hogy hány centire nőtt? Mert akkor én ezek szerint eláshatom magam a nagyon aranyosnak és kislányosnak mondott arcommal, ha közben 169 centisre nőttem... érdekes, pár évvel korábban még egyáltalán nem volt az, hogy egy akkora magasságú lányra mint én, azt mondják hogy úristen mekkora és colos meg hasonlók... és nagyon bánt =/ Egyáltalán TUDJÁK az emberek, mikor kigúnyolnak egy magasabb lányt, meg genetikai selejtnek gondolják, hogy az ember nem tehet róla mekkorára nő, mert nem mi határozzuk meg? És azt tudják, hogy az aranyosság is nagyon összetett dolog, és sokszor a belsőben dől el? Lehet egy lány 150 centi, de ha közben állandóan komor fejet vág, nem képes mosolyogni, nincs benne egy fikarcnyi kedvesség, akkor nem azért, de szerintem nem lesz aranyos... =(
Teljesen hülyeség, amit írsz. Szerintem abszolút semmi gond sincs a 169 cm-el, fiú létemre én is csak 170 vagyok. A gond ott van kérlek szépen, hogy a 180-220cm-es gorillák is az alacsonyabb, 165cm alatti nőket választják mostanában, amikor azok nyilvánvalóan az alacsonyabb fiúknak vannak kitalálva.
2011. dec. 7. 18:40
2/36 anonim válasza:
Ez marhaság!
Én azt tapasztalom,hogy nagyon kevés magas lány van!
Én is ritkán találok a magasságom miatt barátnőt,de szeretem,hogy magas vagyok!
Imádom a magas csajokat! :)
2011. dec. 7. 18:40
3/36 anonim válasza:
Sok elgizdult izlésű fas.z van azért...
az alacsony lányok többsége (150cm és társai) kb undorító kategória. Ekkora magassággal egyszerűen nem lehet arányosnak lenni...Képzeld el őket 40 éves korukra úgy fognak kinézni elhizottan, mint egy megvadult gumimaci.
169centiddel egyáltalán nem vagy magas pnt jó.Kislányosság pedig nem etől függ egyáltalán.
2011. dec. 7. 18:41
4/36 anonim válasza:
A 169cm el nem vagy magas !
Nekem a magas nők 175-180cm nél kezdődnek!
2011. dec. 7. 18:44
5/36 A kérdező kommentje:
jaj, köszönöm, ezt most jól esett olvasni. már nagyon fájt sokszor, hogy az én magasságomat néhányan undorítónak tartják pedig szerintem ez egyáltalán nem a túlmagas kategória... ráadásul vidéken élek, elvileg itt több az alacsony ember mert alapból a tény, hogy a lakosság jóval kevesebb ezt hozza, de ha besétálok a belvárosba, van hogy szinte picinek érzem magam :')szóval nem értem, mit pampognak néhányan a 169 centimre, hogy óriás =( és nekem meg a magasságom ellenére SE kell 2méteres gorilla, ha a 150centis csajok ennyire szeretik kitörni a nyakukat, én meg is hagyom nekik mert más az ideálom :''') kicsit úgy érzem sokszor, hogy lányban a magasabbak, fiúban az alacsonyak szívják meg =( viszont sok nyafogós magassarkúmániás lánnyal ellentétben engem az se zavarna ha a barátom csak akkora mint én, mert nem élek ezekkel a cipőkkel, meg nem ettől függ hogy valakit szeretek-e, hogy hány centi :'D inkább az a baj, hogy a fiúk részéről is ezt látom, hogy 165 fölött egy lány már debella, és nem lehet se cuki se kislányos.. érdekes, engem a legtöbb ismerősöm annak tart, és az 50 kilómmal szerintem debella se vagyok az biztos :) köszönöm még egyszer a véleményeteket >_<
2011. dec. 7. 18:46
6/36 A kérdező kommentje:
jahj, és ezt kifelejtettem, a 2 méteres gorillával nem bántani akarom a magas fiúkat, csak én kicsit tartok tőlük valamiért, de az élet bárhogy hozhatja, szóval ezen semmi nem múlik. inkább csak ellensúlyozn akartam, hogy szerintem az a vicces hogy a másfél méteres lányokra hajtanak.. mert nem egy olyat olvastam 190 fölötti srácról, hogy neki 165 centi fölött már nem lány a lány... és szerintem ez kiábrándítóan nagy hülyeség :| én nem vagyok fiú, de ha valaki több mint egy fejjel kisebb, az kimondottan zavar .. akár utcán, bárhol..
2011. dec. 7. 18:48
7/36 anonim válasza:
Én 198cm vagyok,és nem szoktam annyira a magassággal foglalkozni de azért hozzám illő magas lányokat szeretem!
De az alacsonyabbakat sem vetem meg!
2011. dec. 7. 18:51
8/36 anonim válasza:
Most komolyan a magasságod miatt sírsz? Én és sok férfitársam tényleg kesereghetne, mert sok nőnek a férfi 180 fölött kezdődik. Én pedig csak 170 vagyok.
És igen az alacsony lányok aranyosabbak, pláne ha vékonyak is, de nekem még te is az elfogadható kategóriába tartozol, ami nálam 175 centi. Kár, hogy neked valószínűleg már nem kellenék, mivel szörnyű tragédia, nem tudnál hozzám magassarkút felvenni.
Szóval igen, nekem az alacsony 160-165 centi magas lányok jönnek be legjobban. ÉS igen az alacsony lányok azért is aranyosabbk, mert még egyetlen alacsony lány sem mondta nekem azt, hogy bocs nem, mert túl alacsony vagy hozzám!
2011. dec. 7. 18:55
9/36 A kérdező kommentje:
viszont lehet hogy nem fogalmaztam elég egyértelműen, bocsánat XD én lány vagyok, nem fiú... és a bajom az, hogy minden fiú a kicsi lányokat tartja csak cukinak meg aranyosnak, meg olyanokat írnak hogy egy magasabb lány már aránytalan felépítésű. és nem vagyok egy türelmetlen kis p*csa, viszont 19 éves elmúltam és soha nem tetszettem még a fiúknak, csak barátként... és olvasva azokat a véleményeket, amilyen lekezelően és megalázóan írnak az egyébként szerintem normál magasságú lányokról (mert álljunk meg azért, Magyarországon mióta a 150-155-MAX 160 centi az átlagos? a hivatalos adat még mindig 164, én meg ahhoz képest nem vagyok magas. aki nem tudja mennyi az a 4-5 cm, nézzen meg egy vonalzót. mert nem sok...) nagyon elkeseredek, hogy mivan ha emiatt nincs esélyem. és a legtöbb ember még mindig nem jutott el arra az intelligenciaszintre, hogy belegondoljon picit, hogy hahó, senki sem tehet a magasságáról O_o és sokszor felnőttek sem...
2011. dec. 7. 18:58
10/36 anonim válasza:
Értem, hogy lány vagy. És? Ti ugyanúgy megbélyegeztek minket, alacsony, vékony srácokat, mert szerintetek nem vagyunk elég férfiasak. Szóval valahogy nem tudlak sajnálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!