Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az állatorvosom, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az állatorvosom, úgy láttam engem is szemügyre vett-. Miért nem udvarolt akkor? Mert felirták a telefonszámomat. Miért nem irt sms-t, hogy szivesen meghivna kávézni?

Figyelt kérdés
A facebookon és iwiwen kikukkoltam, néha jár be, iwiwen nyáron volt utoljára, és az van kiirva kapcsolatban. Kéne a pasi. Hogy bombázzam szét a kapcsolatukat? Vagy irjak e-mailt?
2011. dec. 3. 17:45
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:
tény., hogy sokat röhögtem a hüly.e válaszaitokon, de a kérdés nem kamu. legszivesebben beirnám a doki nevét, hogy lássátok nem kamuzok, de nem merem, mert ö tényleg nagyon nagyon jo pasi. szerintem ö a legjobb pasi magyarországon! állatorvosok közt biztos. szoval igy már könnnyü rájönnni. nagyon fel kéne szednem, én ilyen pasira vágyom. nem kamu a kérdésd, ez i9gy van. és vicces, hogy az állatoösba irtam :), véletlen volt, de jol sült el. segitesetek fiuk, kérlek!!! nincs pasim, és ö kéne nekem. hátha nincs már meg neki a banya.-tényleg nem kamu. vicces, jokedvü vagyok, de nem kamu. állatorvos létezö személy!!!!
2011. dec. 3. 18:51
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
Újabb unatkozó..Kamukérdés..Ilyen hülye ember nem létezik.
2011. dec. 3. 18:54
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne egyértelmű, hogy kire gondolsz, annyi alapján, hogy ő Magyaro. legjobbképű állatorvosa? Szerinted mi ismerjük magyaro összes állatorvosát? Én konkrétan kettőt ismerek egész magyaro-ról.
2011. dec. 3. 18:57
 54/60 anonim ***** válasza:
100%

[link]

feküdj fel az asztalra ebben, én egészen biztosan értékelném.

2011. dec. 3. 19:02
 55/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát gratulálok, nagyon sok eszed van. Neked kéne egy veszettség elleni oltás, te csak ne rombolj szét semmilyen kapcsolatot!
2011. dec. 3. 20:27
 56/60 anonim ***** válasza:

"úgy láttam engem is szemügyre vett"

Persze, mert hirtelen nem tudta, hogy milyen állat vagy. Nem kell aggódni, értelmes felnőttek, nem buknak az éretlen kis tiniribancokra.

2011. dec. 3. 20:32
 57/60 anonim ***** válasza:
Ja, lehet épp azt mérlegelte hogy vajon a kutyád vagy te vagy-e az állat.
2011. dec. 3. 21:02
 58/60 rottingrabbits ***** válasza:
Please do not feed the troll.
2011. dec. 3. 22:44
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező magára akarja hívni a figyelmet.

Poénból tette fel a kérdést, mert ilyen hülye ember nem létezik, csak feltűnőségi viszketegségben szenved szegény.

2011. dec. 4. 09:04
 60/60 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

Sztem te vagy az allatorvos parja egy csunya mangalica lany aki feltekeny a szep vekony csokibarna cicababara!

Hehehe :-D

2011. dec. 5. 14:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!