Az előfizetéses telefonszámomat (Vodafone) át lehet kérni egy Vitamax-os kártyára?
Amit akarsz azt nem igazán lehet. Kártyára számot nem kérhetsz.
Ha jól értem a Vodafone oldalán leírtakat, ez egy külön megrendelhető opció aminek egyik feltétele, hogy legalább 2 (meghatározott) előfizetéssel kell rendelkeznie két tagnak. Szóval visszamondod a családi opciót. Ha erre külön van hűségidő az szívás, mert ha lejárat előtt mondod vissza azt csak pénzért lehet megtenni, idő előtti szerződésbontásért.
Szóval akkor van két előfizetés, amit nem köt össze semmi. Így viszont ahhoz a kártyához amihez nem kell az előfizetés már át lehet váltani a díjcsomagját vitamaxra. Itt megint érvényes lesz az idő előtti szerződésbontási díj. Ha ezzel megvagy akkor azt a kártyát vissza is adhatod a volt barátnődnek. Neked meg akkor kell egy másik kártyát venni előfizetésre, hogy újra megrendelhesd ezt az opciót.
De ez ügyben szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot (nem is értem miért nem őket hívtad először). Ők jobban is értik ezeket, meg alaposabb felvilágosítást adhatnak erről.
Köszönöm a válaszokat!
A két előfizetés igencsak össze van kötve, hiszen családi opcióban vagyunk, azaz mindkét kártya az én nevemen van, és az én számlámat terheli mindkét kártya. Ma megkérdezem az ügyfélszolgálatot mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!