Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik az állatorvosom, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az állatorvosom, úgy láttam engem is szemügyre vett-. Miért nem udvarolt akkor? Mert felirták a telefonszámomat. Miért nem irt sms-t, hogy szivesen meghivna kávézni?

Figyelt kérdés
A facebookon és iwiwen kikukkoltam, néha jár be, iwiwen nyáron volt utoljára, és az van kiirva kapcsolatban. Kéne a pasi. Hogy bombázzam szét a kapcsolatukat? Vagy irjak e-mailt?
2011. dec. 3. 17:45
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

nem rom ki a hajszinem hátha olvas. és rájön hogy én vagyok a kérdezö.

ha kapcsolatban van, akkor nem házas. szerintem. és nemrég vett kiskutyát, ezért biztos nem szereti a barátnöjét annyira, mert kislány kutyát vett, egy kedves lányt szeretne, és szeretgetni valakit. én jo lnnék erre a célra. a csaja meg huzzon a csába.

2011. dec. 3. 18:34
 42/60 anonim ***** válasza:
100%
De előbb meg azt írtad, hogy azért írtad az állatok kategóriába, mert lehet, hogy nézi. Most akkor mi van?:( :D
2011. dec. 3. 18:36
 43/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy tippem miért állatos kategória...mert a kedves kérdező magából indult ki :D
2011. dec. 3. 18:37
 44/60 A kérdező kommentje:

oké, látom csak lehurrogni tudtok, akkor legalább segitsetek ebben: megyek vissza oltásra. még télen. leellenrözöm mikor dolgozik ö, mert másik állatorvos is van ott. hozzá akarok menni. jo lenne akkor, amikor nincs ott az asszisztense, mert olyan ideegesitö az a csaj, biztos szerelmes a fönökébe, öt is kikukkoltam, neki van szerencsére pasija.

szoval visszamegyek. hogyan legyek megnyerö? mibe öltözzek? szexi? elegáns? sportos? cicik kintlegyenek? hogyan érezhetné, hogy elhivhat randizni? mit tegyek, ghogy nagyon akarjon? a horoszkópunk már passzol! szoval elvileg jok lennénk együtt.

2011. dec. 3. 18:40
 45/60 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem veszitek észre, hogy kamu kérdés?:)
2011. dec. 3. 18:43
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
A hajszíned csak költői kérdés volt okoska. És valóban semmi szükség rá, hogy kiírd, mert szerintem már mindnyájan rájöttünk.
2011. dec. 3. 18:44
 47/60 anonim ***** válasza:
100%
Mókás vagy Kérdező, ez jó poénos kamukérdés volt, de most már hagyd abba, kezded túlzásba vinni és így elveszed a dolog humorát.
2011. dec. 3. 18:45
 48/60 anonim ***** válasza:
100%
Mivel még télen mész, öltözz melegen. Takard el a cickóidat, mert a végén tüdőgyulladást kapsz. Vegyél meleg bélelt csizmát, meleg nadrágot, jó meleg kabátot, sálat, sapkát.
2011. dec. 3. 18:46
 49/60 anonim ***** válasza:
100%
Lol, utolsó, ez ott volt! :D
2011. dec. 3. 18:49
 50/60 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél állatjelmezt és kérd meg hogy ivartalanítson!!
2011. dec. 3. 18:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!