Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az állatorvosom, úgy láttam engem is szemügyre vett-. Miért nem udvarolt akkor? Mert felirták a telefonszámomat. Miért nem irt sms-t, hogy szivesen meghivna kávézni?
nem rom ki a hajszinem hátha olvas. és rájön hogy én vagyok a kérdezö.
ha kapcsolatban van, akkor nem házas. szerintem. és nemrég vett kiskutyát, ezért biztos nem szereti a barátnöjét annyira, mert kislány kutyát vett, egy kedves lányt szeretne, és szeretgetni valakit. én jo lnnék erre a célra. a csaja meg huzzon a csába.
oké, látom csak lehurrogni tudtok, akkor legalább segitsetek ebben: megyek vissza oltásra. még télen. leellenrözöm mikor dolgozik ö, mert másik állatorvos is van ott. hozzá akarok menni. jo lenne akkor, amikor nincs ott az asszisztense, mert olyan ideegesitö az a csaj, biztos szerelmes a fönökébe, öt is kikukkoltam, neki van szerencsére pasija.
szoval visszamegyek. hogyan legyek megnyerö? mibe öltözzek? szexi? elegáns? sportos? cicik kintlegyenek? hogyan érezhetné, hogy elhivhat randizni? mit tegyek, ghogy nagyon akarjon? a horoszkópunk már passzol! szoval elvileg jok lennénk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!