Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az állatorvosom, úgy láttam engem is szemügyre vett-. Miért nem udvarolt akkor? Mert felirták a telefonszámomat. Miért nem irt sms-t, hogy szivesen meghivna kávézni?
na ez az, hogy egy mangalica. tudom, hogy csunya a csaj, esetleg jo egzisztenciája van, ezért kell a pasnak. ez a pasi tul jo pasi, ezért is illik hozzá, mert én is ilyesmi vagyok.
lehet azota engem vár és csak most szedi össze a bátorságát. vagy nem lehet, hogy annyira tiszteletreméltónak nézek ki, hogy nem mert közeledni?
adjatok tanácsot, mert ö biztos nagyon jo lenne az ágyban és lehet ö lenne az igazi, lassan meg kéne találnom, pláne ha jol is keres.
áttettek?? én az állatos kategóriában akartam maradni!!!
majd beirom kulcsszonak, hogy állatok.
azért jo az állatos kategoria, mert az állatorvos lehet megnézni, és megtalálja a kiirásomat, és mint állatorvos tud válaszolni, nem mint laikus.
Ez akkor is a Szerelem, szex ---> Randizás kategóriába tartozik.
Ha egy taxist néztél volna ki, akkor az utazással kapcsolatos opcióba rakod, ha meg pincért akkor az étel-ital-ba?
Eszetlen barbi baba....
mért kamu ha el kéne tartson? nincs melóm és nem is tudok dolgozni. majd egyszer lehet, vagy ha valaki ad munkát. de most nem megy. meg depis is vagyok.
és igen, ez a legjobb keresö, más kulcsszavakat is megadtam, sportos állatorvos, joképü áűllatorvos, kutya, állat.- szerintem igy talál magára a legjobban az állatorvos. amugy van valakinek ilyen állatorvosa?:
1. joképü, sármos
2. sportos, izmos, kicsit kigyurt
3. barna
4. van kutyája
5. budapesten lakik
6. kb 37-38 éves
7.
fent van iwiwen és facebookon
8. állatorvos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!