Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az állatorvosom, úgy láttam engem is szemügyre vett-. Miért nem udvarolt akkor? Mert felirták a telefonszámomat. Miért nem irt sms-t, hogy szivesen meghivna kávézni?
Figyelt kérdés
A facebookon és iwiwen kikukkoltam, néha jár be, iwiwen nyáron volt utoljára, és az van kiirva kapcsolatban. Kéne a pasi. Hogy bombázzam szét a kapcsolatukat? Vagy irjak e-mailt?2011. dec. 3. 17:45
31/60 anonim válasza:
Úristen:D Simán 15 alattinak gondoltalak volna, nagyon meglepődtem, hogy már 30felett vagy...
32/60 A kérdező kommentje:
miért lennék rámenös? csak feltettem egy kérdést. semmit se tettem az állatorvosommal. én itt csak szakszerü tanácsot kértem. meg hogy lehet, hogy senki se ismeri? pedig olyan jo pasi!
2011. dec. 3. 18:25
33/60 anonim válasza:
Még az se valószínű, hogy tetszel neki és már tartson is el? Nem gyors egy kicsit ez a tempó?
34/60 anonim válasza:
Honnan ismernénk te igen hülye? Baromi sok város van ebben a kis országban és mindegyikben van legalább 5-6 állatorvos. Szóval... Hol rendel és mi a neve?
35/60 A kérdező kommentje:
igazad van 18.24 :), lehet beirom. vagy az egészségügybe, lehet nézi azt is, mert orvos.
2011. dec. 3. 18:27
36/60 anonim válasza:
Lehet egy tippem a hajszínedre? :D (vagy ha festett vagy, az eredetire?)
37/60 anonim válasza:
Az a legtutibb, ha nem jön össze a dolog és beégsz, kereshetsz másik orvost.
38/60 anonim válasza:
34. vagyok. Na jó azt már kihámoztam hogy Budapesti. Neve is van? Megnézhetjük ki az akiről így ábrándozol? Mellesleg ha izmos, jóképű, sármos attól még lehet hogy a duci nőkre bukik, s nem a Barbi baba típusra.
39/60 anonim válasza:
Rakd be szerintem családi kapcsolatokba is, mert NŐS. Idióta.
40/60 A kérdező kommentje:
nnem mondatom meg, hogy név szerint ki ö és hol rendel, mert egyböl be lehetne azonostanu és mint i9rtam, mindenki hozzá menne, hogy felszedje. meg mondanátok neki, hogy tetszik egty csajnak, 30 feletti, csinos, vékony, barna, és kutyája van és szép is és nemsokára megy oltásra. szoval lehetz egyböl tudná s, hogy én voltam az akit megnézett és az ciki lenne nekem, hogy a gyakorin kérdezek rola. bár lehet tetszene neki, de az eltartásos dolog lehet nem, meg hogy nincs most munkám-. lehet szereti a pénzt , gy nem rohanhatom le, hogy nincs melom épp.szoval titok. jöjjetek rá ti magatok a ki a titokzatos joképü állatorvos.
2011. dec. 3. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!