Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az állatorvosom, úgy láttam engem is szemügyre vett-. Miért nem udvarolt akkor? Mert felirták a telefonszámomat. Miért nem irt sms-t, hogy szivesen meghivna kávézni?
azért mert állatorvos!! és ez az állatkatergória!
gondoljátok, hogy csak egy darab hús lennék neki? elég jól néztem ki, mikor látott, csokibarna, (ö is az) és egy deka háj se volt rajtam. ö meg kigyurt. szoval az ilyen pasik szeretik a csinos nöket. és az arca sármos, az enyém is elég szép.
nem mondom jmeg hol található ez az állatorvos, nehogy mindenki oda járjon miatta :)
de ha ti tudtok nagyon jopasi állatorvost, megirhatjátok, hátha ö az. lehet ö is olvassa a gyakorin az állatos kérdéseket, ezért is irtam ide.
segitesetek, kell a pasi, nemsokára megyünk oltásra, jó lenne engem is beoltana! :)
akkor lehet nem is kellenék neki? lehet tényleg szereti a csaját, engem meg csak kihasználna? de szemét!
és miért nem akar velem összejönnni a pasi, ha megbámul? ez lenne a normál. érett korosztály vagyok .
ha van gyereke ennek az állatorvosnak, akkor nem is érdekel. belestem a kocsijába, nem volt gyerekülés.
lehet nöje sincs, csak ugymaradt az iwiw. kell a pasil. és az arcomat nem kell szétbombázni, lepontoztalak idi.ota! aki kell, azt megszerzem. és most az állatorvos kell. leht ö lehetne az igazi. már csak az a kérdés sokat keres-e. mert el kéne, hogy tartson.
"gondoljátok, hogy csak egy darab hús lennék neki?"
Nem, akkor hentes lenne, nem állatorvos:D
"Tetszik az állatorvosom" - szép kis megfogalmazás, és még te vagy megsértődve a második hozzászóló teljesen jogos válaszán :D Az nem a te állatorvosod (jó esetben) hanem a disznódé/marhádé/tehenedé/pipikédé, esetleg kutyádé, bár ha ebed lenne, normálisabb lennél, a kutyáktól sokat tanul az ember ugyebár.
De tegyük fel, hogy te egy magyar szürkemarha vagy, akinek megtetszett az állatorvosa. Viszont ha ki van neki írva, hogy kapcsolatban, akkor már valószínűleg levadászta előled egy mangalica. Ez esetben az egyetlen dolog amit kigyelmed "szétbombázhat", az az istálló- oda úgyis mennek majd takarítani, a "bombákat" összegyűjteni-hasznos lesz a növények fejlődéséhez ;D
Cheers
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!