Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden nőt szépnek látok az utcán, az mit jelent?
Figyelt kérdés
megyek az utcán, és 10ből 9, annyira szép. amúgy még szűz vagyok és 22 :D2011. nov. 27. 20:14
21/23 A kérdező kommentje:
#19:
"Nagyon néznek, és odamennél megtöcskölni őket. Utána meg írod, hogy nincs szíved csak úgy megdugni őket. "
Ez 2 kulonbozo dolog, nem? Nincs koze egymashoz.
2011. nov. 27. 23:48
22/23 A kérdező kommentje:
De a lényeget tulajdonképpen leírtátok, kanos vagyok és dugnom kéne már egy hatalmasat. Hol találhatók viszonylag könnyűvérű lányok, akik összeszednek, ha meglátnak engem mosolyogni?
2011. nov. 27. 23:53
23/23 Napkiraly válasza:
Nem jó végén fogod meg a dolgokat. Ne arra várj hogy legyen egy nagy ő, mert nem lesz. Keress olyan csajokat, akik tetszenek, vonzanak, kezdj velük, és hagyd hogy kialakuljon! Ha csak szex lesz szex lesz, ha több lesz, annál jobb. Amit nekem idejekorán megtanított egy mesterem, az az, hogy a nők is ugyanúgy akarják a szexet. Nem bűn, ha csak úgy megdugod a jányokat, feltéve, hogy nem hazudsz nekik e téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!