Mért van az hogy ha utcán, suliba (N) is ha megyek beszólnak hogy hogy nézzel ki? Magamat se tartom szépnek sajna. (zöld szem, szemüveges, szőke haj 183cm 60 kg és pattanásos bőr)
szerintem biztos jól nézel ki! Magas vagy és zöld a szemed. Az hogy szemüveges vagy lehet aranyos simán! Ne hallgass rájuk!
15/L
A bunkó kis sz@rháziak nem tudnak mit kezdeni magukkal, így útonútfélen beugatnak bárkinek. Neked szerintem ok nélkül - magas vagy és bizonyára jó az alakod, szőke a hajad - mint egy modell. A szemüveg jó esetben még csinosít is a viselőjén, pattanása meg mindenkinek van:D
Szegd fel a fejed, látszódjon, hogy nem érdekel, mint magyaráznak, legyél büszke amgadra:D
Nemhiszem, hogy csúnya lennél az alapján, amit leírtál, szerintem ezzel normális embernek nem lenne semmi baja...
Milyen az öltözködési stílusod? Lehet, hogy azzal van problémájuk egyeseknek...
Nekem pl párszor beszóltak már, mert goth vagyok... (más miatt is, de a fő ok ez volt általában)
21/L
lehet az öltözködésed a baj.
vagy a túlsok pattanás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!