Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mért van az hogy ha utcán,...

Mért van az hogy ha utcán, suliba (N) is ha megyek beszólnak hogy hogy nézzel ki? Magamat se tartom szépnek sajna. (zöld szem, szemüveges, szőke haj 183cm 60 kg és pattanásos bőr)

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 21:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
egyébként fiu vok
2009. aug. 23. 11:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

hát egy magas szőke zöldszemű fiúnak én biztosan nem szólnék be.

a pattanások ellen használj éjszakai pattanásleszárító krémet szerintem, és akkor tökéletes lehetsz, vagy menj el konditerembe és egyél sokat :)

2009. aug. 23. 15:44
 13/18 anonim válasza:
100%
szerintem szard le(már bocsánat) az ilyen taplókat. Csak azzal foglalkoznak hogy más hogy néz ki. Fogadjunk még tükörbe nem néztek soha, olyan rondák. ne érdekeljenek az ilyenek. egy szöke magas zöld szemű csaj nem lehet ronda.. :) a pattanásokat meg ellehet tüntetni;)
2009. aug. 24. 22:47
 14/18 anonim ***** válasza:

szerintem az emberek gonoszak!!ne törödj velük ,milyen primitív dolog beszólogatni másoknak, én mindent a szívemre veszek ,de az ilyen emberek szavára nem adnék ,mert nem ér annyit ,hogy elrontsa a kedved.Egyébbként is az esetek 80%ba ,aki így beszólogat csak önigazol ,mert rondának látja magát és ha más lelkébe mászhat jobb lesz a napja..ha fiúk szólnak be az se feltétlen azért van ,mert veled van a baj ,hanem mert midnig kell valaki ,akit kell fikázni...undorító ,elkeserítő ,de igaz..és én annyira ,de annyira irigyellek ,hogy nem vagy picike ,hanem magas vagy..:)

fel a fejjel, ne foglalkozz az ilyenekkel te ennél biztosan többet érsz!

2009. aug. 25. 00:07
 15/18 anonim ***** válasza:
az utolsó voltam..ne hari nem olvastam végig a kommenteket..:$csak most látom ,hogy fiú vagy..bocsi
2009. aug. 25. 00:11
 16/18 anonim válasza:
jujj bocsi énis azthittem lány vagy..:S:S:D bocsika
2009. aug. 25. 08:50
 17/18 A kérdező kommentje:
akik irják hogy lánynak gondoltak amikor fiu vagyok azoknak ugyanaz a véleményük amit irtak vagy más?
2009. aug. 26. 11:54
 18/18 anonim válasza:
Jó ég de régi ez a kérdés. Egy kincs.
2020. okt. 4. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!