Mért van az hogy ha utcán, suliba (N) is ha megyek beszólnak hogy hogy nézzel ki? Magamat se tartom szépnek sajna. (zöld szem, szemüveges, szőke haj 183cm 60 kg és pattanásos bőr)
hát egy magas szőke zöldszemű fiúnak én biztosan nem szólnék be.
a pattanások ellen használj éjszakai pattanásleszárító krémet szerintem, és akkor tökéletes lehetsz, vagy menj el konditerembe és egyél sokat :)
szerintem az emberek gonoszak!!ne törödj velük ,milyen primitív dolog beszólogatni másoknak, én mindent a szívemre veszek ,de az ilyen emberek szavára nem adnék ,mert nem ér annyit ,hogy elrontsa a kedved.Egyébbként is az esetek 80%ba ,aki így beszólogat csak önigazol ,mert rondának látja magát és ha más lelkébe mászhat jobb lesz a napja..ha fiúk szólnak be az se feltétlen azért van ,mert veled van a baj ,hanem mert midnig kell valaki ,akit kell fikázni...undorító ,elkeserítő ,de igaz..és én annyira ,de annyira irigyellek ,hogy nem vagy picike ,hanem magas vagy..:)
fel a fejjel, ne foglalkozz az ilyenekkel te ennél biztosan többet érsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!