Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden nőt szépnek látok az utcán, az mit jelent?
Figyelt kérdés
megyek az utcán, és 10ből 9, annyira szép. amúgy még szűz vagyok és 22 :D2011. nov. 27. 20:14
1/23 anonim válasza:
na pont ez, durván kanos vagy már
3/23 anonim válasza:
Lehet még a legyet is röptében.
4/23 anonim válasza:
Nincs ízlésed és önértékelésed.
5/23 A kérdező kommentje:
hát szívesen dugnák már egy jót. amúgy úgy érzem nagyon jó leszek az ágyban :D
ja még valami. az gáz ha úgy akarom elveszteni majd a szüzességem hogy ilyen tapasztalt lánnyal először akivel csak dugni járunk össze?
vannak tapasztaltak egyátalán akik szeretik a szüz pasikat?:D
2011. nov. 27. 20:18
8/23 anonim válasza:
A nők mindig tanítanak új dolgokat. Vagyis a tapasztaltak.
9/23 A kérdező kommentje:
# 4
valóban nincsen önértékelésem, ezt tudom magamról is. Ám az önbizalmam sem sok, pedig aztmondják nincs okom panaszra.
2011. nov. 27. 20:21
10/23 anonim válasza:
Én is a nők 85%-át szépnek látom. Nagyon csúnyának , vagy kövérnek kell lennie ,aki nem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!