Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha minden nőt szépnek látok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha minden nőt szépnek látok az utcán, az mit jelent?

Figyelt kérdés
megyek az utcán, és 10ből 9, annyira szép. amúgy még szűz vagyok és 22 :D
2011. nov. 27. 20:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nem, nemlakok jó helyen. Ha elmegyek Pestre, ott van ez. Vagy akár vonaton is. Engem is néznek és úgy érzem majd felfalnak a szemükkel. Ilyenkor úgy odamennék jól megtöcskölni, de nincs merszem. :
2011. nov. 27. 20:23
 12/23 anonim ***** válasza:
Ja! Kanos vagy! Ilyenkor még a krumplit is....
2011. nov. 27. 20:59
 13/23 anonim ***** válasza:
én is így vagyok ezzel pedig már nem vagyok szűz :D
2011. nov. 27. 21:17
 14/23 Napkiraly ***** válasza:
Hehe, ki vagy éhezve, szedd fel valamelyiket
2011. nov. 27. 21:41
 15/23 Dögi ***** válasza:
Véletlenül nem vagy alkoholista ????
2011. nov. 27. 22:05
 16/23 anonim ***** válasza:
Hogy nem vagy válogatós?
2011. nov. 27. 22:38
 17/23 A kérdező kommentje:

ugy 4 emberhez szol:

Na még annyi hogy bárkit látok, nincs szivem csak ugy osszeszedni es megdugni. Megtehetnem de..... Szegeny janyokat csak ugy megszurom?!:$ Nem erre programoztak :D Egyszeruen annyit erzek, hogy megnezem, szep es ennyi.

Tudom irtam hogy nem komoly kapcsolattal akarom az elsot, de valahogy megse lenne szivem csak ugy megdugni az elso csajt. :D Pedig tudom hogy szeretik a szexet. Elmeletben tapasztaltabb vagyok mint a testverem, aki mar 2 eve szexualis eletet el. :D Gyakorlatot kellene mar csak elsajatitanom.

Kanos lennek ?! Az is a jele hogy a csajokkal amikor beszelek allandoan a szexre terelodik a tema, egyszeruen nem tehetek rola, de nem viszolyog egyik se, ha szoba kerul. :S

Nem vagyok alkoholista! Csak ha megyek buliba akkor iszok egy kicsit, de ez sem minden hetvegen!

utolso: Nem, sok lanyt szepnek latok, es nem feltetlen arc alapjan dontom el hogy szep, de 10bol 9 szamomra csodalatos.

Meg annyi hogy szerintetek jol irok? normalis kaliberunek tunok a szovegem alapjan? eleg sokan humoros gyereknek gondolnak, itt is es a valo eletben is elsajatitom ezt a kepessegem, es meg is mosolyogatom a lanyokat, de valahogy megse jott ossze meg egy sem. :S

2011. nov. 27. 23:27
 18/23 A kérdező kommentje:
Tán nem tudok csajozni? Vagy nem nőttem még fel egy kapcsolatra? Valaki nem avat be hogyan kell? :S:D
2011. nov. 27. 23:34
 19/23 anonim ***** válasza:

"hát szívesen dugnák már egy jót. amúgy úgy érzem nagyon jó leszek az ágyban :D "

"úgy érzem majd felfalnak a szemükkel. Ilyenkor úgy odamennék jól megtöcskölni, de nincs merszem."

"Na még annyi hogy bárkit látok, nincs szivem csak ugy osszeszedni es megdugni. Megtehetnem de....."

Nagyon néznek, és odamennél megtöcskölni őket. Utána meg írod, hogy nincs szíved csak úgy megdugni őket.

És nem, nem tehetnéd meg. Legalább magadnak ne hazudj. Ha annyira megtehetnéd, akkor egyszer kibírtad volna azt a lelki terrort, hogy csak úgy összeszedsz valakit és megdugod, és legalább elveszi a szüzességed.

2011. nov. 27. 23:41
 20/23 DarkStyle152 válasza:

"de valahogy megse lenne szivem csak ugy megdugni az elso csajt."

Nehéz lenne a másodikkal kezdeni.

2011. nov. 27. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!