Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam a sorozatos kudarcokba és visszautasításokba! Miért nem lehet olyan lányt találni, aki engem viszont szeretne?!
Teljesen megkeseredett ember vagyok már nem tudok semminek sem örülni, mert 22 évesen még egy barátnőm sem volt, senki sem szeretett és úgy néz ki ez továbbra is így marad. :(
Akkor minek éljek?
Már hogyne tudnék válaszolni? :D Adhatod magadat, de úgy, hogy közben folyamatosan változol, fejlődsz. Saját példámból tudom - én is "kedves, rendes, figyelmes, jófej, a lányoknak mindent megadó" srác voltam, és mindig ráb@sztam... És most milyen vagyok: nem szabadultam meg ezektől a tulajdonságaimtól, de "tudom", hogy MIÉRT, MIKOR és HOGYAN kell annak lenni, pontosabban MIÉRT, MIKOR és HOGYAN NEM.
A végletekig leegyszerűsített példa, szóval bátran bele lehet kötni, csak akkor nem jutsz sehová és nem látsz mögé: Ha Te teszem azt csukára horgászol csontival vagy kukoricával, és jön valaki, hogy inkább kishallal horgássz, az effektívebb, Te elküldöd a vérbe, mert hogy az már nem Te vagy??! Nyilván nem ennyire egyszerű a dolog, nekem is nagyon sokáig tartott ráérezni, "megtanulni". Nem kell bunkó paraszttá válnod, nem kell ütni-verni a nőt (igen, vannak nők, akiknek az ilyen faszi kell, de nem hiszem, hogy ilyenre vágynál...), de nem is szabad piedesztálra emelni, mert Te fontosabb vagy, és tudnod kell, hogy az is vagy. Építened kell az életedet, célokat kitűzni magad elé (NEM egy nő megszerzése a cél), és elérni, akkor lesz sikerélményed, ebből fakadóan önbizalmad, és a nők marhára odavannak a magabiztos férfiakért (a magabiztosság nem egyenlő a pökhendiséggel, nagyképűséggel, egoizmussal).
Ha van kérdésed, nyugodtan írhatsz privátot. Nem vagyok randiguru, sem pua, sem pszichológus, de "ismerem" a módszereiket, és is hasonló utat jártam végig, mint Te. Ha nem hiszel nekem, vagy továbbra is tartod magad ahhoz, hogy ez egy baromság, a Te dolgod, attól még jóízűn fogok ebédelni.
nah:) hát ha komolyan akarsz csajozni akkor több dolognak kell megvalósulnia egyszerre:)
1.legyél vicces humoros ,de egyben komoly is barátságos kedves stb....
2.öltözködj jól igényesen, nem árt a konditerem:):)
3.legyél magabiztos, és ami fontos!!!!!ne légy félénk mert ha ezt észre veszi eláshatod magad mert egy lánymak fontos a biztonságérzet:):):):)
most nem akarom ezt mondani de az állatoknál is így vanXD
ha figyeltél biosz órán:) a nőstény az erősebb bátrabb jobb fizikumú hímmel párzik, amelyik könnyen szerez kaját meg tiszeli a falka többi tagja bla bla bla.:X:D:X:D:D:X:D
ez genetikailag a nőkbe van:):) lényegében ennek oka hogy gondoskodnak az utódok jólétéről:)
BIOS ÓRA END
na lényegében ennyi , járjál clubbokba meg ilyesmi és szólítsd le őket bátran:) menni fog hát miért ne menne ja meg péntek éjszaka hogy hogy otthon vagy??? kint a helyed:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!