Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam a sorozatos kudarcokba és visszautasításokba! Miért nem lehet olyan lányt találni, aki engem viszont szeretne?!
Teljesen megkeseredett ember vagyok már nem tudok semminek sem örülni, mert 22 évesen még egy barátnőm sem volt, senki sem szeretett és úgy néz ki ez továbbra is így marad. :(
Akkor minek éljek?
20:11-es egy hülye, az hogy ilyen a helyzeted az csakis a te hibád, te alakítod az életed!
Látsz rengeteg lányt, aki bejönne, fogod rájuk mosolyogsz, szemébe nézel, ha vissza mosolyog, vagy hosszan néz a szemedbe, odamész, megmondod hogy SZIA xy vagyok, és tetszel nekem, ezért ide kellett jönnöm, mert megszeretnélek ismerni, reakció, vmi dumálás a bármiről pl.: időjárás, elkéred a számát: majd 1-2 napon belül felhívod és elhívod valahová.
Ha ez nem megy, akkor az olyan lányokkal ismerkedj akiket ismersz már, velük nem lesz olyan problémád, hogy húúúú most odamegyek 1 vadidegen lányhoz csak azért mert tetszik. Ha ilyen lányokkal nem rendelkezel akikkel jóban vagy, vagy legalább beszélő viszonyban, akkor keress 1 haveri társaságot, ha ez sem jön össze, akkor ajánlom az olyan drogokat, amelyek 1-2 éven belül halált okoznak.
ma 20:24
igazából nem is csak az a baj, hogy félek a nekem tetsző lányoktól, hanem, hogy mások is látják, ha odamegyek hozzájuk és hogy mit gondolnak rólam az emberek ez is nagyon zavar és meggátol, hogy cselekedjek
biztos mondják magukban, hogy mit képzel ez a senki magáról, szánalmas
meg én sem hiszek, hogy lenne esélyem náluk, egy senkinek érzem magam
Figyelj ezzel az a baj, hogy te igazából nem hallod hogy ők mit gondolnak, vagyis TE gondolod hogy ők gondolják!
Ha pedig netalántán igazad van, és tényleg az jár az eszükben, hogy mégis mit képzelsz magadról hogy ilyen spontán vagy, akkor sem fogja ezt közölni veled.
DE 3. esetben ha kifogod a leggátlástalanabb alpári bunkó parasztot, aki ezt még közzé is teszi, és odamegy hozzád (0,00000000000001% eséllyel) hogy figyelj, szerintem nem kéne oda menni ahhoz a lányhoz (akit Ő sem ismer).....
Ugyan már, írtam azt a kis számot, baromság ilyen nem történik, csak a saját fejed akadályoz meg abban, hogy ezt megtedd senki más !
ma 20:37
igen, igazad lehet, de ennek ellenére nem tudok lépni és sajnos egyébként is elég sokat filozofálok, agyalok mindenen :/
ma 20:38
pont azért nem tudok semmi másra koncentrálni, mert nagyon hiányzik egy lány az életemből és ezt csak most érzem igazán
biztos a korral jár...
Igen, ha eddig nemvolt barátnőd, akkor ez a korral jár, hogy van egy időszak amikor nagyon akarsz, de kaphatsz itt 1000 jótanácsot, mert ha oda akarsz menni egy lányhoz, akkor csak lépned kell 1-et. De nem az ittlévő embereknek kell a GYK-n megtenniük azt a lépést!
Vedd számba szépen otthon, hogy mi a legrosszabb amit csinálhat veled 1 vadidegen lány: kiröhög, elküld, elkezd üvöltözni(ezek mind őt minősítik, te meg csak örülni fogsz, hogy nem jöttél össze 1 dinkával), de a legtöbb lány értékeli ha udvarolnak nekik, ha odamész az már több mint fél siker, ráadásul lehet hogy neked kell odamenned hozzá, de attól még ő is félhet tőled, hogy ki vagy?, mit akarsz ? nem akarod-e kihasználni egyebek...
Hogy mi a legjobb és legrosszabb eset, azt tényleg otthon gondold át, mert ha ránézel 1 lányra és 20 perc buszozás után mész oda hozzá, akkor lehet elástad magad!
Ne legyél már ennyire elkenődött, hogy akkor minek éljél. Ilyen baromság meg se forduljon a fejedbe.
Azt hiszitek, hogy a lányoknál nincs ilyen? Rohadtul, hiányzik nekem is, hogy legyen mellettem valaki így 22 felé haladva. De ha nincs akkor nincs.
Lehet jönni azzal, hogy a lányoknak könnyebb mert sok fiú közül válogathat, na ez az ami hazugság. Vagyis lehet, hogy lenne miből válogatni, de azt a szintet meg kell ütni és itt nem a külsőre gondolok, hanem a belsőre és alap emberi normákra.
Szóval álljatok pozitívan az élethez.
Ne legyél már ennyire elkenődött, hogy akkor minek éljél. Ilyen baromság meg se forduljon a fejedbe.
Azt hiszitek, hogy a lányoknál nin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!