Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefáradtam a sorozatos kudarcokba és visszautasításokba! Miért nem lehet olyan lányt találni, aki engem viszont szeretne?!
Teljesen megkeseredett ember vagyok már nem tudok semminek sem örülni, mert 22 évesen még egy barátnőm sem volt, senki sem szeretett és úgy néz ki ez továbbra is így marad. :(
Akkor minek éljek?
"Álomvilágban" Elsőnek tanulj meg érvelni!
Te érvelsz értelmetlenül egy dalszövegből, nemhogy saját gondolatod nincs amit megtudnál fogalmazni, de még csak nem is helyes.
Persze hogy hallgatom, mert jó zene, de te keverd a zenét a valósággal, csak azért mert jó a szöveg, semmi köze a valósághoz, ha a nőknek tényleg csak az számítana, hogy mennyire vagy kigyúrt, akkor nem 7 milliárd ember élne a bolygón.
Azt pedig, hogy olvass, pedig mindenkinek ajánlom!
Ha tanácsot adsz előbb nemártana gondolkozni!
Mert azzal, hogy megpróbálod megnyugtatni, hogy ez nem az ő hibája azzal semmit nem érsz el!
Ha még igazad is lenne (ami nincs), akkor is mivel lenne beljebb szerencsétlen ha tudná hogy nem az ő hibája ???
Találna tőle valakit akit szeretné ???
ma 21:43
üdv a klubban sorstársam!
tényleg nem értem miért a sok bunkó, aljas, szemét férfinek vannak szép, normális, kedves barátnői?!
ma 22:05
Te melyik megyében laksz, ha gondolod írd meg priviben, én szívesen ismerkedem rendes emberekkel.
ma 22:32
Nem éppen a szomszédban van, de nem is a legmesszebbi megye, én hajdú-bihari vagyok.
Kedves 38-as Válaszoló! Ha a 3 mp-es szabályt is ismered, szerintem beszélni, beszélgetni is tudsz...
Kedves Kérdező!
Remélem, ez nem komoly kérdés. A problémáddal meg naná, hogy nem vagy egyedül, de a jó hír, hogy mások már sikeresen túljutottak rajta, Neked is menni fog. A lényeg, hogy ha eddig visszautasítottak, máshogy kell csinálnod és változnod kell, csak nehogy azzal a maszlaggal gyere, hogy "Miért ne adhatnám magamat?", mert itt helyben szülök egy sünt.
Találni fogsz csajt, csak tegyél érte - fejlődj, tanulj Tesó, no para!
39-es válaszoló
Arra a kérdésre persze nem tudsz válaszolni, hogy "Miért ne adhatnám magamat?".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!