Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnőm buta. Szó szerint! Hogyan segithetnék rajta?
számít
15 évesen még előtted az élet
hagyd el
minél előbb
Az en baratnom 20 evesen vesztette el a szuzeseget de bepotolta azt amirol lemaradt, eleinte en is probaltam beszelni vele, de sajnos nem volt akivel. Most 32 eves es meg most sincs egy normalis kapcsolata, boldogtalan es persze irigy ram, hogy van egy aranyos lanyom meg egy odaado parom.
Az ilyeneken nem lehet segiteni, mindig keresgelnek de sajnos nem talalnak....
Bajban ismerszik meg a jóbarát.
Próbálj meg beszélni vele hátha sikerül és ha nem akkor sem baj, mert legalább tudod mindent megtettél annak érdekében hogy kilábaljon ebből a helyzetből.
Pontozzatok le!
Szerintem tudja, hogy mit csinál, és nem az anyja vagy, hogy ezzel piszkáld. Ha pl. vele mennél a diszkóba, lehet, hogy nem kéne amiatt aggódnod, hogy minden pasi azt akarja tőle. És mi van, ha ő is azt akarja a pasiktól? Egyébként szerintem nem kéne 15 éves kisgyerekként beledumálnod ezekbe a dolgokba, ahogy a csajszinak sem kéne azt tennie, amit tesz, de attól még nem tudhatod, hogy neki mi a jó. Ha élvezi, élvezze, ha rájött, hogy baromság, akkor le fog állni. Ha nem vagy vele olyan viszonyban, hogy megdumáljátok ezt úgy, hogy ő felfogja a te érveidet, az régen rossz. És mi az, hogy "Azóta a bnőm, ugy cserélgeti a pasikat mint én a bugyimat." Akkor megcsal, nem? Vagy csak barát barát, és nem úgy vagytok egymással? Ezt természetesen nem tudhatom.
"Akkor megcsal, nem?"
most nem azért, de nem fiú a kérdező hanem lány és a barátnője is lány szal 2 lányról van szó. Nem tudom ki csalná meg a másikat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!