Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm teljesen ki van bukva, hogy segíthetnék neki?
Barátő 18 és teljesen ki van bukva, hogy nincsen párja. Nekem és másik bnőmnek már több mint 1 éves kapcsolataink vannak, őneki meg senki. Elég visszahúzódó és csendes, fiúk előtt különösen szégyenlős(alig beszél). Van 1 srác aki évek óta tetszik neki, de az még észre sem vette.
Mit lehetne tenni, h az a srác észrevegye, vagy valaki más. Hogyan lehetne bnőm előcsalogatni a csigaházából?
Nem biztos, hogy a kerítőnőnek kéne állnod:) csak ha más már nem marad. De azt akkor mindenképpen beszéld meg vele, ha beszélsz a sráccal róla! Különben nagy sértődés is lehet belőle.
De a legjobb, ha együtt pasik nélkül elmentek szórakozni, és akkor ott talán oldottabb lesz.
Na ezen hatalmasat röhögtem. Jók vagytok!
2.válaszoló Köszi én is ebben bízom, csak rossz úgy a tegnapi randiról áradozni h tom h őneki ez nem jó és fáj
Ha elmegyünk valahova szórakozni akkor is alig lehet táncra bírni
Amúgy hova lehetne menni ismerkedni?
Jól öltözik, nálam sokkal jobban és a sminket is jobban használja mint én.
Kerítő biztos nem leszek mert én sem ismerem a srácot.
Hát ha megdobtok egy emaillel, benne egy képpel, akkor meglátjuk, hogy segíthetek-e. :D
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!