Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon rossz lelki állapotban van. Hogyan segíthetnék neki?
A szüleivel nagyon rosz kapcsolatban van, nem érzi magát boldognak. Azt most nem részletezném h miért ien a kapcsolatuk mert nem lényeg. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudnám neki kiönteni a szívem lelkem hogy neki jobb legyen? Az kizárt hogy beszéljek a szüleivel, azzal nem mennék semmire. nem akarom ezt végignézni ahogy tönkremegy...
Előre is köszi a tanácsokat, válaszokat!
Nekem ugyanilyen volt..cak én voltam(vagyok) a lelkibeteg lány :)
Minél többet vagy vele, annál jobb. Tudjon rád számítani ha gond van. Bíztasd, hogy jobb lesz, akkor is ha valami sikerült neki. :D Ha sikerélménye van, és ezt más is mondja neki akkor jobb lesz a kedve is :D Ha van kinek kiöntse a lelkét(akiről tudja hogy mellette áll, és 100%osan megbízhat benne) az is jól tud esni. :)
Még valamai: Ha ez a dolog sokáig tart és kezd eleged lenni, hogy neki sose jó..akkor se dobd ki..még véletlenül se!! (Tapasztalat:S Velem ez történt, hát közel álltam az öngyilkossághoz. :\)
Sok sikert a lányhoz. :) Hátha újra jó lesz minden :)
Ha elmagyarázod, hogy hogy lehet... :$
Am persze csak segíts elmagyarázni :D
okés
ezt elég ritkán ahsználom :) majdnem soha :D
kamicica@citromail.hu
idontknow0822@citromail.hu
erre irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!