Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nemi erőszak áldozata volt. Hogyan közelítsek felé? +Hogyan segíthetnék neki?
Figyelt kérdés
Lassan 7 hónapja vagyunk együtt de nem merek hozzá úgy közeledni,egyszer már próbáltam megujjazni, de azt mondta hagyjuk abba mert nagyon fáj neki.
12 éves volt amikor a dolog történt, most 19. Volt, hogy éjszaka arra keltem, hogy álmában zokog. Amikor felébresztettem azt mondta megint arról álmodott. Már volt emiatt szakembernél is, de időnként még mindig visszatérnek neki az emlékei. Hogyan segíthetnék neki valahogy túltenni magát rajta?
2010. ápr. 18. 11:55
1/7 anonim válasza:
Őőő, talán ne az ujjazással kezd? Csak pettingeljetek. Simogatás, csókolózás ilyesmi... Jó sokáig.
2/7 anonim válasza:
mondd el neki,hogy mennyire szép és nagyon szereted.
sok időt szánj a pettingre,simogasd ,csókold,úgy,hogy jó legyen neki.és ne erőltess semmit!
3/7 anonim válasza:
úhhh az első odabaszott... a petting meg az ujjazás teljesen ugyan az -.-"
am igen amit leirt a 2. azt tedd :)
4/7 anonim válasza:
Szerintem legy vele turelmes es ne eroltess semmit, majd ha keszen all, akkor jelezni fogja. Ereztesd vele, hogy fontos szamodra es, hogy teljes mertekben mellete allsz.
5/7 anonim válasza:
Már megbocsáss, de a petting meg az ujjazás nem teljesen ugynaz! :) Az ujjazás lehet a petting Része, de a pettingben ezer más dolog van amivel még anélkül fel tudod izgatni a párod hogy akárcsak hozzáérnél a nemi szervéhez! Van még mit tanulnod! :)
6/7 anonim válasza:
No én ugyan nem voltam nemi erőszak áldozata, de az első eléggé félresikerült nálam, szóval én is küszködtem hasonló gondokkal. Először is, szerintem egy ilyen esetben az ujjazást felejtsd el. Sok srác azt hiszi, hogy ha felnyomja 3 ujját tövig, az a csajnak hatalmas kielégülést fog okozni, pedig abszolút nem. Vannak ilyen és olyan csajok, én pl egyáltalán nem szeretem ha ujjaznak, mert sokkal inkább kellemetlen és fájdalmas számomra, mint izgató. Lehet hogy a barátnőd is így van vele. Ha odáig juttok, akkor inkább csak izgasd orálisan és ha már elég nedves, akkor max egy ujjadat tedd be, azt is csak félig, és mozgasd fel-le, ne ki-be... ez nem lehet fájdalmas, sőt! Segíteni nem tudsz neki sehogy, csak azzal ha nem erőltetsz semmit. Viszont ha annyira durva a dolog, akkor érdemes lenne felkeresni egy szexuálpszichológust.
7/7 anonim válasza:
szerintem: egy hülye vagy aki nem érdemli meg, ha itt kérdezed ezt és ezzel kiszolgáltatod a barátnőd, még ha nem is tudjuk ki ő konkrétan, akkor is kiadtad. nem érdemled meg te husáng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!