Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A baratnőm buta. Szó szerint!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratnőm buta. Szó szerint! Hogyan segithetnék rajta?

Figyelt kérdés
Már minden megpróbáltam, de rám se b**ik.Azt hiszi h én hülye vagyok mert nem támogatom Őt.Minden akkor kezdődőtt mikor össze jött tavaly Augusztusban egy pasival.4 hónap után lefeküdtek, viszont a pasinak ezután már nem volt elég, és anált akart..a bnőm hagyta is, csak fájt neki ezért abba hagyták:| Sokkot kaptam mikor megtudtam.Azóta a bnőm, ugy cserélgeti a pasikat mint én a bugyimat..Cigizik, piál és szinte minden hétvégén diszkóba van.A legnagyobb baj az, hogy nem veszi észre, hogy a pasik csak azt akarják tőle, és hagya magát becsapni!!!!!!!! 16éves a bnőm amugy.Én meg 15 ha számit
2009. máj. 9. 20:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%

Paradicsomos karóval!

Aktív testápolás!

2009. máj. 9. 20:46
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem lehet, hogy tudja, hogy a pasik csak azt akarják tőle, de ő élvezi, ezért hagyja magát? Amúgy manapság sok ilyen "elzüllött" tini van...:( Szerencsére én bnőim nem ilyenek.
2009. máj. 9. 20:49
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem tetszik neki ez az élet.Különben nem csinálná.
2009. máj. 9. 20:49
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Ülj le vele és beszélgessetek ezekről, mond el neki,hogy mit gondolsz... Nagyon sok ilyen lány van...
2009. máj. 9. 20:54
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Nem segíthetsz rajta, sajnálom, de majd maga fog rájönni a hibáira, pár év múlva...Beszélni beszélhetsz vele, legalább láttni fogja, hogy érdekel, de ha neki ez tetszik, nem változtatsz a helyzeten.

L, 18

2009. máj. 9. 20:56
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

szia!

Te egy évvel fiatalabb vagy , de vagy 5 évvel "eszesebb". Az baj, hogy hiába beszélgetsz vele, te leszel a "ross " barátnő, és még talán azt is fogja mondani, hogy irigy vagy rá...Tudom , a barátnőség fontos, de van amikor a belátás hiánya ezt gátolja. Max. annyiban "támogasd", hogy beszélsz neki arról, hogy a fiúk néha szeretik gumi nélkül is, és van hogy idejekorán "baja" lehet belőle+ a nemi betegségek...Hogy legalább felelőtlen ne legyen... Bár azt hiszem, hogy ez alapjaiban nem rengeti meg a hozzállását...

2009. máj. 9. 21:01
 7/16 A kérdező kommentje:
Hát azt már észrevettem h valószinű neki ez tetszik, azé csinálja..viszont engem zavar, ugyanis igy eltávolodtunk egymástól, már hazudott is nekem..nem 1x És még ribancnak is van nyilvánitva..és nem csak 1-2 ember mondja ezt róla:| Egyszerűen olyanná lett, hogy semmi nem érdekli..leszar mindent/mindenkit :S
2009. máj. 9. 21:02
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Én barátnőmmel is ez történt. Próbáltam vele beszélni de egy ép eszű szó sem hatott rá. Én azóta békénhagytam. osztálytársak vagyunk, már nem érdekel mit csinál. Nagy r*banc lett belőle. Egyszerre több fiúval kavar, egyiknél ott aludt mikökzben van barátja és egy harmadikkal is flörtölget. csak 17 éves...
2009. máj. 9. 21:11
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
előző vagyok. hagyd had csináljon azt amit akar. ne foglalkozz vele mert még a végén belerángat téged is. távolodj tőle, felejtsd el keress új bnőt.
2009. máj. 9. 21:12
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

Nem kell az ilyesmin meglepődni, a mai fiatalok (12-16) elég nagy része ezt műveli. A mi sulinkban is annyi ilyen lányt látni... de a fiúkat se kell félteni...

Amúgy csatlakozok az előttem szólóhoz. Hagyd a fenébe, nehogy még téged is magával húzzon.

2009. máj. 10. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!