Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan rajtam kívül aki már feladta?

Figyelt kérdés

Se a kinézetem, se a személyiségem se az egyéb körülményeim nem tesznek alkalmassá arra, hogy valaha is találkozzak valaki olyannal akinek tetszenék és jól kijönnénk. Bár ez az élet egyéb területein is így van. Az egész dolog már csak egy ködbe vesző valami.

Más is van így ezzel?

27f

2011. nov. 13. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:

olyan tanácsot adj, amit magad is megfogadnál.

nem csinálom senkivel és semmivel. herótom van az egész szexes témától hogy minden srác folyton ezt erőltette.

2012. febr. 17. 23:36
 52/74 anonim ***** válasza:

Jaj ti fiúk! Nekem is van egy 26 éves fiúhaverom, aki ugyanebben a cipőben jár mint te, bár én sose látom őt szomorúnak. Tudom, hogy tetszem neki, mert mikor kicsit becsiccsent szeret ölelgetni, de a legjobb barátja az én párom. Nem néz ki rosszul, viszont ő ezt gondolja magáról, nincs önbizalma, és néha büdi. Biztos vagyok benne, ha ezeken változtatna, hamar össze jönne neki egy csaj. Szerintem ti sem vagytok olyan csúnyák, mint hiszitek!

26N

2012. márc. 6. 18:15
 53/74 anonim ***** válasza:
* nem ezt gondolja magáról
2012. márc. 6. 18:16
 54/74 anonim ***** válasza:
Hamarosan betöltve a 24et kerülget az öngyilkosság gondolata. Amit tanulok, abban se vagyok jó, és aligha érdekel már. Soha nem volt szerelmem, se csók, se semmi. Meg kellene halnom.
2012. márc. 6. 19:13
 55/74 anonim ***** válasza:
57%

21 éves vagyok... állítólag egy nagyon jóképű srác

én persze máshogy gondolom, én se találok magamnak senkit.. nem öltözöm trendin inkább normális... nem merek kezdeményezni, de emberek, ez nem mehet így tovább :D

próbálkoznunk kell menni előre mindig csak előre, mert ezért vagyunk emberek.. emberi tulajdonság menni előre és soha fel nem adni... nem szabad hagyni, hogy az élet két vállra fektessen, inkább te fektesd két vállra az életet

:)

2012. márc. 15. 18:52
 56/74 anonim ***** válasza:
27%

kedves kérdező, ugyanígy voltam ezzel, mint te és itt sokan mások. aztán találtam egy nőt. igaz happy end nem lett belőle, mert bár kiderült hogy szexuálisan lehetek vonzó (nem mondtak sosem csúnyának), de azt már tudom hogy szerethető nem lehetek.

a sors fintora, hogy férfiként ugyanazt élem át, mint egy nő, akit csak szexre tartanak.

ez nagyon nagyon fáj, de én már a morzsáknak is örülök, és jó hogy legalább egy laza kapcsolat erejéig kellek valakinek.

mondjuk tudom hogy nem lesz családom stb.

de ez a sorsom.

2012. márc. 15. 18:53
 57/74 anonim ***** válasza:
.
2012. márc. 22. 20:13
 58/74 anonim ***** válasza:
Igen,így érzem.3
2012. márc. 22. 20:20
 59/74 anonim ***** válasza:

Igen, én is így vagyok ezzel.

22 éves hajdú-bihari srác.

2012. ápr. 12. 23:00
 60/74 anonim ***** válasza:
18/F Én is voltam így amikor enni nem volt kedvem, aludni nem bírtam mert csak az a lány kellett akit nem kaphattam meg. Talán most hogy már kerülöm sokkal jobb. Nem ülök otthon és próbálok csajozni. Igyál egy kicsit engedd ki a fáradt gőzt és a barátaiddal tarts egy házibulit.
2012. jún. 12. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!