Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan rajtam kívül aki már feladta?

Figyelt kérdés

Se a kinézetem, se a személyiségem se az egyéb körülményeim nem tesznek alkalmassá arra, hogy valaha is találkozzak valaki olyannal akinek tetszenék és jól kijönnénk. Bár ez az élet egyéb területein is így van. Az egész dolog már csak egy ködbe vesző valami.

Más is van így ezzel?

27f

2011. nov. 13. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:

szia:)megint én vagyok, a 25 éves elkeseredett lány.szakítottam végül is a barátommal,nagyon fáj,de tudom h hosszú távon kifacsarna mint egy citromot.

viszont ahogy itt olvasgattam h mennyi ember érez így,hogy már késő,már feladták,arra gondoltam h milyen hülyék is vagyunk.azért érezzük azt h elkéstünk,mert azt hisszük ezt várja el a társadalom,hogy 25-30 éves korban megállapodjunk,elkezdjünk házasodni,gyereket csinálni.pedig nyugaton már teljesen elfogadott h az ember 30 éves korában lát neki ennek,előtte meg pénzt keresett meg tapasztalatokat gyűjtött.én is padlón vagyok,nem csak a szakítás miatt,hanem mert szembesülni kell vele h megint bebuktam,megint kezdhetem elölről az egészet.de ez van,nem tudok vele mit tenni,innentől arra fogok hajtani h megvalósítsam azt az egzisztenciát,amire vágyom.aztán majd lesz ami lesz.biztos oka van ennek a rengeteg pofára esésnek.és még ha most nem is tudom elképzelni h valakit közel engedjek magamhoz,pár hónap múlva talán megváltozik.szóval fel a fejjel:)

2011. dec. 15. 17:06
 32/74 A kérdező kommentje:

simizucyka: Kemény csak próbálok lenni, de nagyon lent van az önbecsülésem ezek miatt, és ezt azért hamar megérzi mindenki. Egyébként jól látod a dolgokat, köszi, hogy írtál.

25 éves lány: Örülök, hogy visszaírtál. Biztos nem lehetett egyszerű, de minden elismerésem, hogy meg merted tenni ezt a lépést. Talán én sem érezném magam elkésve, ha az élet egyéb területein jobban állnék... és sajnos én még pofára esni sem bírok, pedig az eddigiekhez képest nálam még az előrelépés lenne :) Kívánom, hogy sikerüljön minél előbb túltenni magad az egészen és sok sikert a továbbiakra nézve!

2011. dec. 16. 02:35
 33/74 anonim ***** válasza:
igen, egy nulla vagyok 20L
2011. dec. 18. 23:18
 34/74 anonim ***** válasza:
47%

Én még próbálkozom, de sokszor érzem úgy, hogy már nem bírom tovább, hogy nincs esélyem, hogy nem kellek egy lánynak sem hiába minden eddigi próbálkozásom.

Én tisztában vagyok az okokkal is: alacsony, vékony, arcra talán elmegyek típus vagyok, belső tulajdonságaim közül pedig a gátlásosság, félénkség, önbizalomhiány, önértékelési zavar lehetnek a fő okok, amiért minden lánynál kudarcot vallok, ha végre nagy nehezen el is mertem kezdeni ismerkedni velük.

21/F

2011. dec. 18. 23:46
 35/74 anonim ***** válasza:
47%
Nehéz természetem van és sokszor vagyok depis. Én is feladtam már,hogy valaha párt találjak. Szeretnék én is boldog lenni de az élet minden területén mindenbe melléfogok és ez egyre jobban rányomja a bélyegét a hangulatomra.Az örökös csalódás a pár és a baráti kapcsolataimban azt eredményezték,hogy magamra maradtam és nem hiszek,nem bízok már senkibe és semmibe. 39N
2011. dec. 26. 19:57
 36/74 anonim ***** válasza:
47%

12-18 23:46

pontosan ugyan így vok vele én is,hasonló adottságokkal.Sovány vok(175cm-hez 53 kiló-szóval girnyó),nem vagyok kigyúrt,a belső tulajdonságok amiket leírtál.még soha nem volt barátnőm,igaz még soha nem is mertem próbálkozni...Nem tudom mi lesz velem,3 év mulva annyi leszek mint te.

+-ba jön nekem h nem tudom mit kezdjek magammal.Gimnáziumba mentem most itt az érettségi Informatikáról állmodtam eddig.Csak sajna most kellett rájönnm h se a matek se a infó nem megy(programozás)és nem is érdekell.Na már most ha fel sem vesznek sehova(bár ha felvesznek úgyis kiszóródok 1.-ben)pénzem se lesz és akkor teljesen értelmetlen folytatni et az egész életet.Mostanság egyre többet gondolok az öngyilkosságra is.ha nem lennék ilyen gyáva akkor már az utóbbi hónapokban megtettem volna.

1 szó mint 100 kérdező, nem vagy egyedül.Sőt.

2011. dec. 26. 20:01
 37/74 anonim ***** válasza:
0%
Ú, szegény 36-os srác, ne add azért fel, soha nem szabad feladni:-))).
2011. dec. 28. 14:22
 38/74 anonim ***** válasza:
A győztesek sosem adják fel, akik feladják sosem győznek. Ülj le és gondolkodj el ezen!
2012. jan. 15. 08:59
 39/74 mountain ***** válasza:
47%

De mi van,akkor ha mindent megtettél a győzelmed érdekében? Ha már szinte megfeszültél, és elmentél a teljesítő képességed végső határára,akkor?

Mindent kiadtál magadból,és mégsem értél el eredményt? Nekik-nekünk,mit tudsz tanácsolni?

Valaki írta itt a sportot és a lazaság. Mit tudsz mondani az olyanoknak,akik sportolnak,lazák,humorosak,kedvesek,és semmi kivetni való nincs a viselkedésükben?

Nekik mit javasolnál?

Azt,hogy változtassanak azon az 1-negatív tulajdonságukon,hogy nincs pénzük?

Te is tudod,hogy ebbe a világba ez nem olyan egyszerű,az emberek többségének majd hogy nem lehetetlen. Csak keveseknek adatott meg a jól bérezett meló. Ők éljék le így az életüket? Őket már meg sem illeti a boldogság,csak mert nem tudnak egy nőnek egy fagyin,vagy egy kávén kívül mit venni?

2012. jan. 15. 09:38
 40/74 anonim ***** válasza:
Jobban kifejthetnéd a korlátaidat, azokat a tényezőket amiért ezeket érzed, úgy könnyebb tanácsokat adni. Ha nem akarod itt mindenki elött akkor nyugodtan írhatsz privátot is, elolvasom
2012. jan. 22. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!