Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan rajtam kívül aki már feladta?
Se a kinézetem, se a személyiségem se az egyéb körülményeim nem tesznek alkalmassá arra, hogy valaha is találkozzak valaki olyannal akinek tetszenék és jól kijönnénk. Bár ez az élet egyéb területein is így van. Az egész dolog már csak egy ködbe vesző valami.
Más is van így ezzel?
27f
Hogy más is van e így ezzel?
Persze.Mit gondolsz,te egyedi eset vagy? Más nem érezheti egyedül magát? Ne legyél egoista!
Mindenki csalódik,és ilyenkor vagy magadban kezdez el keresni a hibát vagy másokban.Természetesen az utóbbi a könnyebb,és mint felettem írta egy kedves úriember érdemes külföldre utazni mert ott több a "jó" nő:) Ugyan már! Jézusom!
Állandóan ez van! Ha egy férfi rak ki hasonló kérdést akkor a nőket kell szidni,ha egy nő akkor meg a férfiakat!
Pedig egyik sem igazságos! Igaz,hogy a világ nagyon elfajzott,de ezt nem kéne hagyni..ha mindenki belenyugszik a sanyarú sorsába mi lesz itt?!
Ha tetszik egy lány,tessék érte harcolni,ami sokkal nehezebb hogy jót kell választani.
De ne legyél ennyire negatív,mert már ettől a 3 sortól elment az élet kedvem,pedig amúgy vidám természetű vagyok:)
szóval ne érdekeljen más hogy van ezzel,te legyél jól!:)
szia!
én 25 éves lány vagyok, a pasik megnéznek az utcán,utánam fütyülnek, mégis én is azt érzem már néha h feladom.együtt vagyok most valakivel, de ahogy kezdem kiismerni egyre jobban azt érzem h nem ő az igazi, pedig az elején azt hittem.de már kedvem nincs újrakezdeni az egészet, egyszerűen nem hiszek benne h találhatok valakit aki megfelel mindenben.pedig én "szép" vagyok, intelligens, humoros...ez nem attól függ h milyen ember vagy sztem, hanem hatalmas szerencse kell hozzá.
"Hogy más is van e így ezzel?
Persze.Mit gondolsz,te egyedi eset vagy? Más nem érezheti egyedül magát? Ne legyél egoista!"
Lehet hogy nem túl szerencsésen fogalmaztam meg a kérdést, de semmi ilyesmire nem akartam még csak utalni sem.
"Ha egy férfi rak ki hasonló kérdést akkor a nőket kell szidni,ha egy nő akkor meg a férfiakat!"
Ez meg végképp nem állt szándékomban. A helyzetemről csak én tehetek, nem akarok senkit sem hibáztatni érte.
"szóval ne érdekeljen más hogy van ezzel,te legyél jól!:)"
Épp ez az, nem vagyok jól, és az esélyét sem látom, hogy kikeveredjek belőle. Az, hogy ilyen kérdéseket teszek fel itt, legalább segít egy kicsit elterelni a figyelmemet erről az egészről :P
Kezdek oda eljutni, ahol te vagy. :')
Három lehetőség fordult elő eddig életemben: vagy plátói, vagy eleve bukott, mert pl. van bnője, vagy pedig konkrét visszautasítás volt, miután megmondtam, hogy mit akarok.
Valószínűleg a kinézetem miatt volt a nagy része.. :( Úgyhogy lassan eljutok odáig, hogy kész, vége, öreglány maradok..
És mindezt 19 évesen..... :(
19/L
Igen. Én is így vagyok.
Nekem nagyon tetszenek a lányok. Elég ritkán találkozom lányokkal, de amikor mégis úgy adódik, úgy érzem, hogy megveszek mindjárt. De különben meg feladtam. Esélytelennek érzem magam. Elhatároztam hogy a karrieremre meg a hobbijaimra fogok összpontosítani. Egyedül leszek, de legalább itt van nekem az önmegvalósítás
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!