Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan rajtam kívül aki már feladta?
Se a kinézetem, se a személyiségem se az egyéb körülményeim nem tesznek alkalmassá arra, hogy valaha is találkozzak valaki olyannal akinek tetszenék és jól kijönnénk. Bár ez az élet egyéb területein is így van. Az egész dolog már csak egy ködbe vesző valami.
Más is van így ezzel?
27f
én is feladtam
valahol már 16 évesen, amikor minden csaj már naaagy szerelemmel szerettek a barátaik, engem meg rá akartak venni hogy amikor éppen szünetet tartanak, hát ugorjak már be.
tartottam magam, én nem vok r.banc.
aztán 18 évesen már azt mondtam, egye f.ne, veszítsük el azt a szüzességet, úgyse fog senki szeretni soha, akkor nem mindegy? legalább élvezzem a szexet.
összejöttem egy sráccal (akinek nem volt csaja és éppúgy el akarta veszíteni)
jól sikerült, 3 hónapig szeretők voltunk. aztán ő persze talált valakit akibe belezúgott.
volt még pár srác aki próbálkozott, volt aki szerelmet hazudott és kiderült hogy évek óta hajt egy más csajt csak pótléknak kellenék, volt aki előadta hogy csak barát, aztán pár hét múlva rámnyomult, volt aki azzal kezdte, d.gunk-e.
nem feküdtem le többé egyikkel se.
igen, a magyar lányok értéktelenek, "csak" szépek, ahogy írta gúnyosan az egyik kommentező.
tök fölöslegesen tanultam 4 nyelvet, két hangszeren játszani, minek olvastam el vagy 1000 könyvet?
úgyis csak a lyukat látják bennünk a Magyar pasik...
na ez a legundorítóbb dolog, általánosítgatni.
pedig én általánosítgatok, mert minden srác csak a testemet akarta szeretni, a személyiségemre aztán senki se kíváncsi.
volt aki ezt hazudta, aztán mikor visszakérdeztem, azt se tudta, mit mondtam -.-
ezek után reménykedjek? sose voltam olyan naiv.
nem hittem a tündérmesékben, kb. 5 éves korom óta és már nem is fogok.
és eljutottam addig hogy inkább tartok majd macskát.
mert az való nekem.
21/L
annak a 21 éves lánynak aki azt írta h inkább tart macskát:
én 18 voltam amikor először csókolóztam!szürke kisegér voltam nagyon sokáig,de 26 éves koromra jó nő lett belőlem,akiért odáig vannak a pasik és nem csak megdugni akarnak hanem feleségül venni!szóval ne add fel,és sok srác van aki ugyanúgy csalódik mint te és keresi az igazit szóval ne add fel!21 évesen túl fiatal vagy még hozzá.vannak későn érő típusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!