Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan rajtam kívül aki már feladta?

Figyelt kérdés

Se a kinézetem, se a személyiségem se az egyéb körülményeim nem tesznek alkalmassá arra, hogy valaha is találkozzak valaki olyannal akinek tetszenék és jól kijönnénk. Bár ez az élet egyéb területein is így van. Az egész dolog már csak egy ködbe vesző valami.

Más is van így ezzel?

27f

2011. nov. 13. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
21%
Próbálkozz mással:D:D Társkerső vagy valami:D:D
2011. nov. 13. 20:18
 2/74 anonim ***** válasza:
23%
Jelen!
2011. nov. 13. 20:19
 3/74 anonim ***** válasza:
43%

Hasonló érzések vannak bennem is, de inkább egy szakítás miatt. Eltelt fél év, és még mindig nem tudok megszabadulni a gondolattól, még mindig reménykedem abban, hogy visszatér. Úgy érzem, mást sose tudnék szeretni.

Azt mondják az kosok, hogy nem kell görcsölni, és akkor betoppan...ki tudja.

2011. nov. 13. 20:19
 4/74 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Szarul nézek ki, a személyiségem unalmas és ellenszenves, kevés a pénzem... Az egyetlen dolog, ami jó, az, hogy viszonylag intelligens vagyok. Úgyhogy megy az egyetem meg tanulás 1000-el, hogy még öregkorom előtt gazdag legyek, és legyen egy pár vonzó női ismerősöm.
2011. nov. 13. 20:24
 5/74 anonim ***** válasza:
43%
aha én is :S
2011. nov. 13. 20:26
 6/74 anonim ***** válasza:
74%

sportolj, legyél laza

a negatív hangulat csak negatívumot vonz

2011. nov. 13. 20:27
 7/74 Walk With Me ***** válasza:
60%
Közel voltam hozzá. 2 szerelmem is volt, aki csak kihasznált úgy, hogy még valami csekély emberi kis törődést sem mutatott irántam utána, de nem szabad feladni. Nekem is nehéz párt találni, legalábbis úgy értem, hogy nem jöhetek össze minden 2. lánnyal, mert egyszerűen nem vagyok olyan átlagpasi fajta. Mégis mi a baj a személyiségeddel és egyéb körülményeiddel? Ha tudod, hogy mi a probléma benned, akkor az már az első lépés a siker felé. Még nem vagy annyi idős, hogy így letegyél róla. Rajtad múlik, hogy fejleszted magad, nyitott leszel, vagy belesüppedsz a depibe.
2011. nov. 13. 20:32
 8/74 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb, hogy már annyit voltam egyedül, hogy nem is biztos, hogy nem is biztos, hogy szeretnék még bármit is. Meg ennyi idő után feleslegesnek is gondolom, tényleg nem tudom elképzelni az eddigiek alapján, hogy bárkit is érdekelnék. Próbálok mindig megfelelni másoknak, és erre teljesen ráment az életem, kb. ugyanott tartok mint 10 éve, határozatlan vagyok, nem tudok kezdeményezni, nem szeretek kimozdulni. Ezeken csak nagyon lassan tudok változtatni, és nem várhatom el senkitől sem, hogy megértse ezt.
2011. nov. 13. 21:02
 9/74 anonim ***** válasza:
57%

Öcskös, ezen Te tudsz változtatni. Sajnos olvashatod itt is, ohgy a nők micsoda ökörségeket írnak ki (ne játsszon számítógépes játékokkal 13 éves kor felett, meg egyáltalán ne csináljon semmi olyat, amivel szórakozhatna).

Nekem sok szenvedélyem van: sport (foci, bicaj, séta), könyvek, tudományok, meg mibdenféléről olvasni stb. De van oylan haverom ,aki imád játszani és játékgyűjtő is. Persze a nők nem szeretik, nem is értékelik ezt.

Na ilyenkor mondom azt, hogy le kell sz*rni a nőket (többen vannak, belőlün páran amúgy is egyedül marad, örök magány háhá) és élni a szenvedélyed, a munkád, egyszóval önmagad. Érted?

Érdeklődj külföldi nők iránt. Saját tapasztalat, hogy milliószor értelmesebbek és emberségesebbek, mint a hazaiak. A hazaiak csak szépek ,de az kevés egy kor felett/életút megtétele után.

2011. nov. 13. 21:25
 10/74 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanácsokért, de ez nem burkolt segítségkérés, tényleg csak arra vagyok kíváncsi, más is érez-e így.
2011. nov. 13. 23:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!