Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan rajtam kívül aki már feladta?
Se a kinézetem, se a személyiségem se az egyéb körülményeim nem tesznek alkalmassá arra, hogy valaha is találkozzak valaki olyannal akinek tetszenék és jól kijönnénk. Bár ez az élet egyéb területein is így van. Az egész dolog már csak egy ködbe vesző valami.
Más is van így ezzel?
27f
Hasonló érzések vannak bennem is, de inkább egy szakítás miatt. Eltelt fél év, és még mindig nem tudok megszabadulni a gondolattól, még mindig reménykedem abban, hogy visszatér. Úgy érzem, mást sose tudnék szeretni.
Azt mondják az kosok, hogy nem kell görcsölni, és akkor betoppan...ki tudja.
sportolj, legyél laza
a negatív hangulat csak negatívumot vonz
Öcskös, ezen Te tudsz változtatni. Sajnos olvashatod itt is, ohgy a nők micsoda ökörségeket írnak ki (ne játsszon számítógépes játékokkal 13 éves kor felett, meg egyáltalán ne csináljon semmi olyat, amivel szórakozhatna).
Nekem sok szenvedélyem van: sport (foci, bicaj, séta), könyvek, tudományok, meg mibdenféléről olvasni stb. De van oylan haverom ,aki imád játszani és játékgyűjtő is. Persze a nők nem szeretik, nem is értékelik ezt.
Na ilyenkor mondom azt, hogy le kell sz*rni a nőket (többen vannak, belőlün páran amúgy is egyedül marad, örök magány háhá) és élni a szenvedélyed, a munkád, egyszóval önmagad. Érted?
Érdeklődj külföldi nők iránt. Saját tapasztalat, hogy milliószor értelmesebbek és emberségesebbek, mint a hazaiak. A hazaiak csak szépek ,de az kevés egy kor felett/életút megtétele után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!