Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan rajtam kívül aki már feladta?
Se a kinézetem, se a személyiségem se az egyéb körülményeim nem tesznek alkalmassá arra, hogy valaha is találkozzak valaki olyannal akinek tetszenék és jól kijönnénk. Bár ez az élet egyéb területein is így van. Az egész dolog már csak egy ködbe vesző valami.
Más is van így ezzel?
27f
nyugi tényleg,van aki idősebb korában találja meg az igazit..ne add fel!:) Légy optimista,javíts a kinézeteden,ha úgy érzed van rajta mit! :)
És mosolyogj,még ha nehéz is ..mindenkinek eljön a szebb jövő,ha tesz és hisz önmagában !!
én is így vagyok, de én a szerelemben vagyok így, soha nem leszek és nem is voltam még...
nem mondom , hogy nekem a kinézetem nem alkalmas mert vonzom a pasikat(szép vagyok szerintük), csak nem jövök össze akárkivel...
és nem vagyok hajlandó ribanc lenni, előbb utóbb ez is elmarad de ez van, jah és szűz is vagyok, ami még nehezít mindenen, mert majd első szerelmemnek adom, ez bukta eleve... :D:D
úgyh mindenkinek vannak ilyen dolgai, bajai...
tegyél ellene, vagy próbálkozz majd vmi lesz egy idő múlva
nem szabad feladni, de a meséket ne kergess...
19L
nem fogom szerintem,
már lassan 3 hónapja koppantam egy kapcsoltban,ez észhez térített :D:D
nem fogom nyugi.... :P:P
19L
Én is ugyanilyen helyzetben vagyok. Minden amit eddig írtál tökéletesen igaz rám is, akár én is írhattam volna. 26 éves vagyok.
Az utóbbi időben próbáltam változni, de nem hiszem hogy sikerülhet. Én már feladtam, teljesen kilátástalan a további életem. Azért neked sok sikert kívánok a jövőben.
Szia!
Csodálkozva nézem a válaszokat amiket adsz a különböző kérdésekre.Én ugy érzem te az a fajta vagy aki a fizikális valóban mindig a keményet adja.Te támogatod, mindazokat akiket legalább annyira elesetnek látsz mint magad.És sosem beszélsz a magadban fortyogó vulkánról.Gondolom ez már végső stádium, hogy itt megosztottad velünk.Az életben sosem késő megtalálni az értelmet, ha találsz egy dolgot ami boldoggá tesz, akkor már megérte az egész...
Mindenkinek vannak ilyen érzései....Csak nekem:"van még erőm ujra felállni..."Mindig megtaláltam a megoldást és önmagam...kivánom ezt neked is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!