Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hokiznátok/masztiznátok a déli tömött buszon?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 22:10
1/8 anonim válasza:
Ez meg milyen kérdés? Természetesen nem.
Viszont ha látnék egy ilyet, 100%, hogy tökön rúgnám. (Ha meg csaj, akkor simán felrúgnám)
2/8 anonim válasza:
persze én is úgy szoktam verem a lompost két megálló közt..
3/8 A kérdező kommentje:
Végülis, addig se unatkozik az ember :)
2011. nov. 9. 22:34
5/8 Solarian válasza:
Én zenét szoktam hallagatni. PErsze az hogy ki hogy szórakozik az már intelligencia kérdése.
6/8 Chupachups válasza:
En nem buszozom, van autom.De minden pirosnal, ami hosszabb mint 60 ms, megprobalom kicsapni...gyakran sikerul.
Persze ,hogy hulyulok.
7/8 anonim válasza:
én metrón voltam igy hogy miközben zötyögtem előkaptam és elkezdtem húzogatni a bőrt rajta. Csak nem vettem észre, hogy felszállt az ellenőr a jegyekért és bérletekért. Annyira belemerültem a szórakozásba, hogy csak akkor pillantottam fel mikor a kaller elém állt és azt mondta:
- Kérem...
olyat néztem h nemigaz :D
8/8 Chupachups válasza:
XDDDDDD nem tudom ,hogy az elottem szolo igazad mondd, vagy sem ...de nem semmi story..amugy meg egy bunko paraszt kell legy,hogy ilyen helyen nekifogj huzogatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!