Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lenne a titok, a kisugárzás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a titok, a kisugárzás?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 2-3 hétben kezdtem el próbálgtani azt, hogy meg lehet változtatni a kisugárzásodat. Én úgy csináltam, hogy amikor mentem az utcán akkor elképzeltem, h egy maffiozó vagyok vagy egy bérgyilkos és küldetésem van és ilyenkor titokzatos voltam és azt vettem észre, hogy a nők jobban felfigyeltek rám. Komolyan mondom, nagyon durva volt. Érezték rajtam a kisugárzásomat. Tegnap egy buliban ugyan ezt eljátszottam csak most, mint vmi menő csávó aki leszarja az összes nőt és akkor is éreztem, h majdnem az összes nő végig mért. Veletek már volt hasonló, ha nem akkor próbálják ki de azonnal, mert nagyon jó :D De tudatosnak kell lenni :) tényleg el kell hinned, h most maffiozó vagy és van küldetésed. (de ez csak egy példa volt) :D Mik a véleményetek? :D
2011. nov. 6. 12:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, sokan abba a hibába esnek, hogy ledegradálják magukat, hogy szerencsétlenek, meg nem érdekelnek senkit, és mikor elkezd kommunikálni valakivel, ezt le is vágják.

Pedig igazából új embernek annak adod elő magad, akinek akarod, mert nem ismernek. Persze, ahogy írtad, hosszú távon nem éri meg, vagy észre veszik, hogy nem magadat adod, vagy a részedé válik a viselkedés, ami a legrosszabb, ami történhet. (velem megtörtént sajnos)

2011. nov. 6. 13:00
 12/15 A kérdező kommentje:
De, ha úgy vesszük akkor figyelem felhívásra ez tökéletes módszer. És néha jól esik kiszakadni a mindennapi életből, főleg, hogy ha jó a képzelőerőd.
2011. nov. 6. 13:03
 13/15 Walk With Me ***** válasza:
100%
Erre mondta a történelmi Buddha, hogy az ember a gondolatai eredménye. :)
2011. nov. 6. 13:24
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

én legutóbb elképzeltem, hogy egy teknősbéka vagyok, erre mindenki vállba veregetett és bíztatott, hogy "csak így tovább öreg, de azért vigyázz a gyorshajtással!"

viccen kívül, szerintem is létezik és fontos a kisugárzás, meglátszik az, hogy mit gondolsz magadról

első benyomásnak mindenképpen ez a legjobb módszer

2011. nov. 6. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:
A belső kiül a külsőre, ez alap pszichológiai tény. :)
2011. nov. 6. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!