Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szép, babaarc + kislányos kisugárzás vagy nem annyira szabályos tökéletes arc + szexis kisugárzás. Melyiket választanátok?
Mutatok példákat is. :)
Pl nekik tipikusan babaarcuk van, viszont én semmi különlegeset nem látok bennük, a kisugárzásuk se valami hú de nagy és rájuk hamarabb mondanám azt, hogy édesek mint hogy jó nők vagy hogy szexik: [link]
Nekik pedig nem annyira szabályosan szép arcuk van, talán kicsit vannak benne férfias vonások is, viszont elég jó a kisugárzásuk, és rájuk hamarabb mondanám azt, hogy hú de dögös, mint az elsőre:
Szerintetek?
Milyen nőket válogattál már össze :D
Tényleg csak Emma Watson szép közülük. Komolyan. Egyébként az általad felsorolt babaarcúak közül csak kettő babaarcú.
-.-"
Ez most komoly? Az elsők sokkal szebbel. Ne haragudj, de Natlie Portman dögös és szexi. :D Ez tény...
A másodikok közül pedig egyik sem dögös, sem szexy.
szerintem...
Szerintem aki kifejezetten gyönyörű nő az Cathetine Zeta-Jones.
Férfiban a full extra Brad Pitt.
Kisugárzásra úgy "lökött" kategóriába Mel Gibson, Bruce Willis. Nőben Goldie Hawn.
A palimadár filmben bravúros páros voltak. (Goldie és Mel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!